velkommen til fjells i sommer!


Gjendebu med utsikt fra soverommet til Mesmogtinden.
Gjendebu med utsikt fra soverommet til Mesmogtinden. Foto: Nina Therese Myhre

Lørdag 26. juni åpner DNT-hyttene dørene for en ny sommersesong. 

Sommeren er noe for seg selv i Norge. Du kan oppleve alt fra flotte tradisjonelle fotturer i fint fjellterreng og blomsterfylte daler, til skiturer på vidder og spektakulære fjelltopper. DNT har 550 hytter å velge mellom, og lørdag 26. juni åpner svært mange av våre betjente hytter. De betjente hyttene drives av et vertskap og tilbyr servering av måltider (ofte trerettersmiddag samt vin/øl-rettigheter) og overnatting på to- til firemannsrom eller sovesal. De fleste hyttene har enkel, god standard med strøm, dusj og tørkerom for turtøy.

Velkommen skal du være!

På DNTs betjente hytter står det hyggelige vertskapet klart for å ta deg i mot. Her er en oversikt over hvilke hytter som åpner for sommeren.

Husk å sjekke føremeldingen

På grunn av store lokale variasjoner, anbefaler vi å ta kontakt med din lokale turistforening eller hytte for oppdaterte førerapporter. Her finner du oversikt over forholdene i fjellet akkurat nå.

Bli med på fellestur i sommer

Over det ganske land arrangeres det turer og aktiviteter gjennom sommeren, for alle nivåer og alle aldre. Bli med du også! Annonse