Logo
Til DNT.no forside
to mennesker på en benk i solnedgangen

Strategiske samarbeidspartnere

Våre partnere hjelper oss til å gi flest mulig naturopplevelser for livet. Med deres bidrag kan vi gjennomføre viktige prosjekter, arrangementer og aktiviteter gjennom hele året. Vi takker varmt for støtten!

Norgesgruppen

NorgesGruppen og Den Norske Turistforening jobber sammen for at flere skal oppleve naturglede i Norge. NorgesGruppen og DNT ønsker å fremme sunn mat, et aktivt friluftsliv og naturvern som sentrale elementer for den norske folkehelsen.

NorgesGruppen ønsker å brøyte vei og fokusere innsatsen for en fremtid med bærekraftige valgmuligheter.

 

Logo til Norgesgruppen

 

Norsk Tipping

Norsk Tipping bidrar gjennom sine spill til store overskudd til samfunnsnyttige formål og spennende opplevelser for alle, om dette er i en ballbinge, i en konsertsal eller ute i naturen. Selskapet er gjennom tildeling av spillemidler blant annet en viktig medspiller for DNTs medlemsforeninger og hyttene i systemet. Gjennom samarbeidet med DNT sentralt har Norsk Tipping også en lokal avtale med Hamar og Hedemarken Turistforening. Les om Norsk Tippings samfunnsansvar.

 

Logo til Norsk Tipping

 

Gjensidige

Gjensidige Forsikring støtter DNT i arbeidet med å fremme folks helse. Samtidig gir de DNT-medlemmer gode rabatter på forsikringer.

Som medlem kan du blant annet få inntil 26 prosent rabatt ved kjøp av ny reiseforsikring, og inntil 18 prosent rabatt på andre fritidsforsikringer i Gjensidige. Gjensidige har også klare målsettinger knyttet til bærekraft. Les mer om medlemsfordelen på gjensidige.no/dnt

Ring Gjensidige på 915 03100 og oppgi medlemsnummer når du vil benytte deg av dette tilbudet. Rabatten gjelder alle medlemmer, med unntak av de som evt. har reservert seg på MIN SIDE hos DNT

Logo til Gjensidige

 

Bergans

Bergans har som målsetting å få flest mulig ut på tur, og fokuserer nå på et brattere friluftsliv gjennom støtte til DNT fjellsport. Bergans tilbyr produkter til ansatte, tillitsvalgte, turledere og dugnadsfolket i DNT, og har også en egen kleskolleksjon til DNT fjellsport.

Bergans brenner for at folk skal være ute, nyte naturen og oppleve turglede. I dag og i fremtiden. Les mer om Bærekraft på Bergans sine sider

 

Logo til Bergans


Entur

Entur og DNT ønsker i felleskap å oppfordre til å reise kollektivt, der det er mulig, når du skal ut på tur.  Sammen ønsker vi å få flere mennesker på tur og at flere skal velge kollektivtransport. Med Enturs tjenester er det mulig å finne og planlegge reiser med alle typer kollektivtrafikk over hele landet, samt å kjøpe alle togbilletter og størsteparten av øvrige kollektivbilletter. 
Enturs hovedoppgave er å skape flere kollektivreiser gjennom gode samarbeid og bærekraftig ressursforvaltning. Bestill din neste reise med Entur her

Enturs verdier er: På lag, Lett å forstå og Fram i skoa.
Enturs visjon er: Samarbeid om bærekraftige reiser

 

Gilde

Gilde og Den Norske Turistforening vil i fellesskap jobbe for at enda flere kommer seg på tur, med god turmat i sekken. Som et ledd i dette vil Gilde blant annet støtte DNTs matsatsing, arbeid med Barnas turlag og DNTs nye turapp Sjekk-UT, som ble lansert i 2017. Gilde gjør mye i forbindelse med bærekraft, og er opptatt av at Norge og norsk landbruk leverer på Paris-avtalen om redusert klimaavtrykk innen 2030. Les mer om hva Gilde gjør på Bærekraft her

 

Logo til Gilde

 

Devold

Devold® of Norway er samarbeidspartneren som er lideskapelig opptatt av å inspirer til å bruke naturen, og til å formidle hvor viktig det er å kle seg riktig fra bunnen. Med den beste merinoull kvaliteten og fokus på ullundertøy og sokker, støtter Devold DNT’s turledere med kvalitetsprodukter med optimal komfort og beskyttelse. Samtidig bidrar de med kunnskap om ullens naturlige egenskaper og med gode, bærekraftige produkter til medlemsforeninger over hele landet.

 

Logo til Devold

 

Urkraft

Urkraft er en serie kornbaserte produkter fra Møllerens. Produktene gir deg langvarig energi og næring til nye opplevelser. Urkraft oppfordrer til deg til å tråkke opp stiene du har drømt om, og gir deg energien til å gjøre det gjennom  ukompliserte og næringsrike produkter som bidrar til et sunnere kosthold.

Alle Urkraft produkter produseres i Norge og vi etterstreber å bruke norske kornprodukter.Urkraft er stolt samarbeidspartner med DNT. 

Logo til Møllerens / Ur-kraft

 

Alfa

Alfa er et norsk familieeid sportskomerke som har eksistert i 90 år. Alfas visjon er å bidra til bedre turopplevelser ved å tilby en uovertruffen kombinasjon av kvalitet og komfort, gjennom ren, ærlig og brukersentrert produktutvikling som utfordrer gjeldende standarder.​​​​​​​ Alfa ser det som en viktig del av sitt virke å vise samfunnsansvar og ikke minst ta et standpunkt i samfunnet vi er en del av.

 

Logo til Alfa

 

Atea

Atea er en stolt samarbeidspartner med DNT og støtter arbeidet med å fremme folkehelsen. Atea og DNT ønsker å bidra med å skape gode opplevelser før, under og etter turen – hele livet.

I over 50 år har Atea bygget hele Norge med IT gjennom å levere teknologi av og for mennesker. Vi brenner for et varmere, smartere og mer bærekraftig samfunn hvor teknologi kan være med på å gjøre en forskjell i dag – og i morgen.

Atea er opptatt av bærekraftig IT. Les mer om GoITloop, et tiltak og en løsning som ivaretar både miljø og innovasjon.

 

Logo til Atea

 

XL-BYGG

XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede og DNTs første Hyttepartner. XL-BYGG eies av Mestergruppen AS som er en av landets ledende byggevareaktør i Norge både målt i omsetning og antall butikker. Byggevarekjedene XL-BYGG har ca. 95 byggevareutsalg og antall butikker er stigende.

Mestergruppen arbeider kontinuerlig med å integrere bærekraft på en stadig mer helhetlig måte i konsernets samlede virksomhet. Selskapet har etablert sin egen bærekraftstrategi hvor det jobbes etter en modell hvor man hele tiden søker å utvikle produkter, tjenester og logistikk slik at det påvirker samfunnet vi er en del av på en positiv måte.

 

Logo til XL-bygg

 

Kontakt oss

Har du spørsmål om DNTs partnerarbeid eller ønsker din bedrift å bli partner til DNT, ta kontakt med:

Celine Tyssen Walstad, teamleder strategiske samarbeid

Mobil: 408 85 980

celine.walstad@dnt.no

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem