Logo
Til DNT.no forside
Til Samarbeidspartnere
Vinterkurs og aktivitet med DNT Sentralt på Fondsbu.
Fottur

Gjensidige

Som DNT medlem har du gunstige forsikringsfordeler i Gjensidige. Du får rabatter på reiseforsikring, innboforsikring og bilforsikring dersom du ikke har disse forsikringene i Gjensidige fra før. Med gode forsikringer kan du nyte turen enda mer. Målinger viser at våre medlemmer er svært fornøyd med hvilke skader forsikringene dekker, kundebehandlingen og oppgjørstiden i Gjensidige

Forsikringsfordeler og informasjon fra Gjensidige

Forsikringsfordeler i Gjensidige
Andre uken av minutt for minutt gikk fem dager gjennom Jotunheimen. Bildet er fra turen fra Skogadalsbøen og ned mot Fleskedalen. Medlemsfordel
Publisert: 14. oktober 2023

Forsikringsfordeler i Gjensidige

Som DNT-medlem har du gunstige forsikringsfordeler i Gjensidige, du får rabatter på reiseforsikring, innboforsikring og bilforsikring dersom du ikke har disse forsikringene i Gjensidige fra før. Med gode forsikringer kan du nyte turen enda mer. Målinger viser at våre medlemmer er svært fornøyde med hvilke skader forsikringene dekker, kundebehandlingen og oppgjørstiden i Gjensidige.

Slik sikrer du skiutstyret

Dette anbefaler reiselivseksperten for å unngå at ski og annet utstyr forsvinner når det myldrer av gjester ved landets skianlegg.

Les mer her
Les mer her

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem