tidenes oppdrag i fjellet!

Foto: Sindre Thoresen Lønnes

 Vi trenger folk til eksklusive oppdrag i Jotunheimen under Monsen minutt for minutt. Bli med i kulissene på en unik TV-produksjon!

NRK lager sakte-TV fra fjellheimen i sommer med Lars Monsen i spissen, og vi har nå ventelister for å være med som frivillig flere steder. I Jotunheimen har vi noen få oppdrag igjen, hvor du får unik innsikt i en TV-produksjon utenom det vanlige og turer i et fantastisk område! 

Bærere til link-team: DNT Oslo og Omegn søker frivillige som kan være med NRK i felt med ansvar for etablering av link-punkter som skal sikre sendesignal under Monsen minutt for minutt. De frivillige møter på Sognefjellshytta tirsdag 17.juli kl 17 og skal bistå med å bære nødvendig utstyr frå onsdag til søndag, i området Sognefjellet / Utladalen. Alle får dekket kost og losji samt nødvendig transport (eventuelt kilometergodtgjørelse). Unntaket er siste natta der en skal overnatte i telt. Vi forventer at du kan bære mellom 11-15 kg i tillegg til ditt personlige utstyr, samt at du er kledd for sommerfjellet og litt turvant.

Andre bæreoppdrag: Vi søker 6-9 sterke frivillige (til hvert oppdrag) til å bære utstyr for NRK opp til tre ulike lokasjoner og hente det ned igjen. Dette kan være de samme personene eller ulike: 

Tirsdag 17/7: Bæring av utstyr fra Helgedalsbotnen (NRK sørger for å åpne bommen slik at de frivillige kan kjøre så langt inn som mulig) og opp til toppen ved siden av Fannaråkhytta (2068moh). De som gjør denne jobben kan gjøre det som dagstur eller med overnatting på Fannaråken. De får da dekket overnatting og måltider Fannaråkhytta om ønskelig.

Onsdag 18/7 (ved dårlig vær) eller torsdag 19/7 (ved fint vær): Bæring av utstyr fra Vetti Gard (regner med å bruke taubanen opp) og opp til Hurrungbresten. Dagstur. 

Fredag 20/7: Bæring av utstyr fra Vetti Gard og opp til Snørestødet. Dagstur. 

Vi søker også to personer som kan stå i krysset ved bommen (der man parkerer for å gå til Fannaråken fra Turtagrø) torsdag 19/7 fra kl 9.00-17.00. De som gjør dette kan få ett døgn med kost og losji på Fannaråken - valgfri dato (men ikke torsdag 19/7).

For mer informasjon og påmelding, send en mail til: maria.bratteli@dntoslo.no

Vi trenger også flere bærere i Indre Troms. Registrer deg her.

Annonse