Logo
Til DNT.no forside
Til DNT Tønsberg og Omegn
Fottur

Frivillig i DNT Tønsberg og Omegn

Dugnadsarbeidet er selve bærebjelken i DNT, uten våre frivillige hadde det ikke vært et slikt tilbud. Som frivillig hos oss kan du bidra med arbeid du liker, legge til rette for at andre får fine naturopplevelser samtidig som du også får det, samt treffe mange andre hyggelige frivillige. Alle kan bli frivillig hos oss!

Lurer du på hva du kan gjøre som frivillig? Les mer her!

Det er mange ulike oppgaver du kan gjøre som frivillig i foreningen. Dersom du ønsker å melde deg som frivillig kan du gjøre dette ved å følge linken lenger ned på siden og vi tar kontakt med deg fortløpende. Du kan også ta kontakt med oss på epost eller telefon. Du kan også se våre aktive frivilligoppdrag her

Turledelse

Å være turleder innebærer å lede en gruppe mennesker på tur. Det er en utrolig givende oppgave som gjør at mange kommer seg ut på tur, inkludert deg selv!

Som turleder blir det din oppgave å planlegge og gjennomføre turer med høy kvalitet og trivselsfaktor. Du kan bli turleder for alt fra lavterskel turgrupper i nærområdet til krevende fjellturer. Våre turlederkurs er for deg som vil styrke dine kunnskaper og kompetanse i helt unike omgivelser.

Les om hvilke grupper du kan være turleder for her

Les om turledelse og de ulike kursene i DNT her

 

Tillitsverv og administrative oppgaver

Frivillig arbeid er en bærebjelke i foreningens virksomhet. Hvert år legger våre frivillige i DNT Telemark ned titusenvis av dugnadstimer. Også den øverste ledelsen av foreningen, med styret og utvalg, er bemannet med frivillige som ønsker å gjøre en innsats for foreningen. Et verv i styret eller eller en av komiteene våre er aktiviteten for deg som ønsker å påvirke DNT Tønsberg og Omegns framtid. Du vil representere medlemmene og jobbe for at din lokalforening og ditt lokale turtilbud blir så bra som mulig! Ta kontakt med oss dersom du tenker at dette er en oppgave for deg. 

Det er også andre administrative opppgaver som kan være aktuelle for den rette frivillige. Alt fra skriftlige innlegg i medlemsbladet vårt I FRILUFT, til utvikling av UT.no, revisoroppgaver og verv i ulike komiteer. Dersom du ønsker å høre mer om dette eller tenker du har noe du vil bidra med, hører vi gjerne fra deg. 

 

Tilsyn/dugnad på hytter, stier og løyper

Det er frivillige som rydder og merker stier, vedlikeholder og har tilsyn på hyttene våre. Hvert område eller hytte har en egen komite som har ansvaret for hva som skal gjøres av arbeid og det er komiteen selv som organiserer arbeidet. 

Dugnadsgjengen trenger folk med masse ulik kunnskap. Du trenger ikke være ekspert på verken snekring eller med motorsag for å bidra her. Nødvendig opplæring og kurs vil bli gitt.

 

 

Arrangementer

Vi arrangerer flere store og populære arrangement i løpet av året. Som frivillig får du definerte oppgaver og bidrar til at flere oppdager hvor fint det er å være ute på tur! Du kan også melde deg som vaffelvakt på Trollsvann eller Tjønneberget. Her selges det vafler stort sett hver søndag! 

Våre arrangementer:

Kom deg ut dagen (høst og vinter)

Opptur 

Kystfriluftsdagen 

Turpass, måneskinnstur og skrimløpet

Grønn onsdag og fredag 

I tillegg deltar vi noen ganger på ulike arrangementer der vi står på stand og representerer foreningen.

Foto, video og SoMe-oppdrag

Det er alltid behov for gode bilder og filmer vi kan legge ut på nettsiden og sosiale medier. Dersom du er interessert i å ta bilder og lage film vil vi svært gjerne høre fra deg! Vi trenger også gode SoMe ambassadører som kan dele inspirerende turliv i våre kanaler. 

 

Hvordan bli frivillig i DNT Tønsberg og omegn

Det er enkelt å bli frivillig hos oss! Bare følg disse enkle stegene eller ta direkte kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang.

Les videre

 

Nyttige skjema for deg som er frivillig hos oss

På denne siden vil du finne nyttig informasjon om rutiner, praktisk informasjon og skjemaer for deg som er frivillig.

Skjema for frivillige
Skjema for frivillige

Se også

Frivillig i DNT Tønsberg
Frivillig i DNT Tønsberg
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem