FRivillighetens år i DNT

I 2022 markeres Frivillighetens år i Norge. Uten innsatsen fra våre tusenvis av frivillige hadde vi aldri klart å opprettholde det store tilbudet vi har i dag. 800.000 dugnadstimer hvert år går med til å merke stier, bygger broer og klopper, vedlikeholde hytter, bære dopapir og sengetøy, og arrangere turer, kurs og aktiviteter.

I løpet av året skal vi hedre innsatsen til dugnadsfolka våre. Vi er utrolig stolte over alle som legger ned så mye av tid for å tilrettelegge slik at flere får muligheten til å komme seg ut på tur. Vil du være med å feire våre frivillige? Bli med her!

Sammen på tur

Hvert år arrangerer vi tusenvis av fellesturer over hele Norge. Våre lokale turlag og foreninger er stappfulle av ildsjeler som brenner for å få med deg ut på tur.

I år vil vi invitere enda flere med ut, gjennom å synliggjøre tilbudet mer og invitere nye grupper. Målet er å redusere ensomhet og utenforskap, skape økt aktivitet og gode fellesskap.

Vår DNT-dag

Vår DNT-dag arrangeres søndag 22. mai, og dette er dagen vil vil feire våre frivillige over hele landet. Bli med å feire dugnadsinnsatsen, lær mer om hvordan det er å være frivillig, og se hvilken innsats som legges ned i din forening for at flere skal komme seg ut på tur.

Aktivitetskalenderen oppdateres fortløpende med nye arrangementer.

Kom deg ut-dagen

Kom deg ut-dagen er Norges nasjonale turdag, og arrangeres av DNT hver vinter og høst. Vi inviterer til turer og aktiviteter i nærmiljøet for familier og andre som har lyst til å være med på en fin dag ute i naturen.

Over 1500 frivillige er engasjert i å lage årets morsomste utedag, bli med du også!

Støtt dugnaden - bli medlem

Uten dugnadsinnsatsen hadde hyttene forfalt og stiene grodd igjen. Men visste du at vi ikke kunne ha utført dugnadene uten din støtte? Bli medlem i dag, og hjelp oss å gjøre friluftslivet mer tilgjengelig!

Vil du samarbeide med oss?

Vi ønsker kommuner, frivillighetssentraler og andre samarbeidspartnere velkomne til å styrke og feire frivilligheten i DNT og det bidraget de gir til samfunnet i form av økt folkehelse, sosiale fellesskap og ivaretakelse av naturen.

Ta kontakt med prosjektleder anja.claxton@dnt.no eller med en lokal medlemsforening.