Frivillighet i DNT

Dugnaden er selve ryggraden i DNT. Uten innsatsen fra frivillige over hele landet hadde friluftslivet sett ganske annerledes ut. Vi hadde ikke hatt de merkede stiene, hyttene ville forfalt, og turgrupper over hele landet hadde forsvunnet.

Lyst til å bidra du også?

Som frivillig i DNT får du ta del i et unikt fellesskap. De mest populære og vanlige dugnadsjobbene er å merke og varde stier, drive med vedlikehold på hyttene, bidra under arrangementer og være turleder på fellesturer, men det er også behov for innsats i styrer, komiteer og utvalg.​​​​​​​

Bli frivillig og få naturopplevelser for livet sammen med andre!

Kontakt din forening

Har du lyst til å gjøre en innsats for DNT der du bor? De lokale foreningene og turlagene tar i mot alle former for dugnadsinnsats, og ingen oppgaver er for små eller unyttige.

Finn din forening

Bli turleder

De lokale foreningene og turlagene trenger flere turledere. DNT har en egen turlederutdanning som gjør deg i stand til å lede turer for DNT både i nærområdet og på høyfjellet.

Slik blir du turleder

Starte opp turgruppe?

Savner du et turtilbud der bor? Gjør noe med det og start opp ei DNT-turgruppe.

Ta kontakt med din nærmeste forening eller DNTs administrasjon og foreslå muligheten for ei lokal turgruppe der du bor.

Støtt dugnaden - bli medlem

Uten dugnadsinnsatsen hadde hyttene forfalt og stiene grodd igjen. Men visste du at vi ikke kunne ha utført dugnadene uten din støtte? Bli medlem i dag, og hjelp oss å gjøre friluftslivet mer tilgjengelig.

Frivillighetens år 2022

I 2022 er det Frivillighetens år. Her kan du lese mer om hva vi kommer til å gjøre i løpet av året.