Til Hamar og Hedemarken Turistforening
Fottur

Aktiviteter i HHT

HHT arrangerer årlig over 200 turer, kurs, leirer og andre friluftsarrangementer skreddersydd for forskjellige aldersgrupper og interesseområder, fra barn og unge til godt voksne, og fra kultur- og nærmiljø til fjellsport.

Rundtur Jotunheimen vest, Fondsbu - Olavsbu - Skogadalsbøen - Fondsbu

Vilkår for deltakelse på turer og aktivitet i regi av DNT

Disse vilkårene gjelder for turer/aktiviteter som arrangeres av DNTs medlemsforeninger og lokallag. Enkelte turer/aktiviteter regnes som pakkereiser etter pakkereiseloven. For slike er det enkelte spesielle bestemmelser i punkt 13.

Les videre

 

Skitur på Hedmarksvidda

Anbefalte skiturer på Hedmarksvidda

Hedmarksvidda er et eldorado nordøst for Hamar som tilbyr en enestående kombinasjon av allsidig friluftsliv til vanns, til skogs og til fjells. Det er tre hovedinnfallsporter til området: Vollkoia, Gåsbu og Budor. Hedmarksvidda er et av de mest snøsikre stedene i Sør-Norge. Nedenfor finner du anbefalte skiturer på Hedmarksvidda.

Les videre

Skole og barnehage

Hamar og Hedemarken Turistforening er en av ni medlemsforeninger som er en del av DNTs skoleprosjekt. HHT tilrettelegger både hytter og aktiviteter for å få skoleklasser ut på tur. Vi tar i mot bestillinger på kurs for lærere og hjelper skoleklasser som vil ut på tur.

Les videre

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
Skisporet
Skisporet
Utforsk Hedmarksvidda
Utforsk Hedmarksvidda