Til Hamar og Hedemarken Turistforening
Hus

HHTs hytter

Hamar og Hedemarken Turistforening har et stort mangfold i vårt hyttetilbud. Vi drifter hytter man kan overnatte på fra helt nede langs Mjøsa i sør, gjennom de dype skogene på Hedmarken og opp til snaufjellet lengst nord på Hedmarksvidda. Noen er mindre og har få sengeplasser og noen hytter har plass til større grupper på tur.

Oversikt over HHTs hytter
Gammelsaga. Artikkel
Publisert: 27. september 2023

Oversikt over HHTs hytter

Hamar og Hedemarken Turistforening har 13 ubetjente, to selvbetjente hytter, tre serveringshytter, en gruppeutleiehytte, to leirsteder og en dagshytte. Hovedstrukturen for våre overnattingshytter er Rondanestien.

HHTs serveringshytter
DNTs tilbud
Publisert: 05. mai 2023

HHTs serveringshytter

Priser på HHTs hytter
DNTs tilbud
Publisert: 01. september 2023

Priser på HHTs hytter

Alle våre ubetjente og selvbetjente hytter er låst med DNTs standardlås. Bare DNT-medlemmer får deponere på DNT-nøkkelen, som er tilgjengelig ved å henvende seg til DNT sentralt eller en lokalforening. Standardnøkkelen går til alle selvbetjente og ubetjente hytter i hele Norge, og man betaler et depositum, p.t. kr 100,-.

DNT-nøkkelen

DNT-nøkkelen er for mange den viktigste medlemsfordelen med tilgang til rundt 400 hytter. Om du er medlem av DNT kan du deponere på nøkkelen og beholde den så lenge du har et gyldig betalt medlemskap.

Du kan kjøpe DNT-nøkkelen i vår nettbutikk, eller på et av disse utsalgsstedene.

HHTs hyttetilsyn

Hyttebesøket fra A til Å

De fleste av hyttene til DNT er selvbetjente (med proviant) og ubetjente hytter (uten proviant). Her ser du hvordan du bruker disse hyttene.

Les videre

Spørsmål og svar om DNT-hyttene

Her får du svar på ulike spørsmål du måtte ha om hyttetur med DNT.

Les videre

De ulike hyttetypene

DNTs over 580 hytter er kjent for sin uformelle og koselige stemning. Det finnes flere typer hytter og her kan du lese mer om de ulike kategoriene.

Les videre

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem