Logo
Til DNT.no forside

HHT Barnas Turlag

Barnas Turlag er et samlebegrep for det mangfold av tilbud og aktiviteter som Turistforeningen tilbyr barn (0-12 år) og barnefamilier - på barnas premisser. DNT har Barnas Turlag som satsningsområde, og fra 1999 har det vært eget medlemskap for unger. Medlemskap koster 145,- (for 2024), og er en ypperlig dåpsgave, bursdagsgave eller julegave. Alle Barnas Turlag-medlemmer i HHT får tilsendt en halvårskalender to ganger i året, rett etter nyttår og i august.

Publisert: 19. september 2023
DNTs tilbud

Facebook-siden til HHT Barnas Turlag

HHT Barnas Turlag på Facebook

Meld deg inn i Barnas Turlag

For kun 145 kr i året blir barna dine medlem av Barnas Turlag. Gjelder for barn fra 0-12 år. Medlemmer i Barnas Turlag bor gratis på våre selvbetjente og ubetjente hytter over hele landet, og får ekstra rabatt på de betjente hyttene.

Meld inn barnet
Meld inn barnet

Familiemedlemskap - 1455 kr

Er dere tre eller flere i familien, kan det lønne seg å tegne familiemedlemskap. Alle må ha samme adresse. Gjelder husstandens barn og inntil to voksne over 25 år.

Meld inn familien
Meld inn familien

Barnas Turlag-medlemmer overnatter gratis på HHTs hytter.

Priser på HHTs hytter

Bli med i Barnas Turlag!

Barnas Turlag arrangerer turer, lek og moro for barnefamilier med barn 0-12 år. Gjennom gode naturopplevelser, det enkle friluftsliv og spennende aktiviteter vil vi tilrettelegge for et langt, sunt og godt friluftsliv for barna.

Les mer om Barnas Turlag
Les mer om Barnas Turlag
DNT Intrppakke

Ny medlemsfordel i Barnas Turlag

DNT har nå inngått en avtale med Barnas Naturklubb, Topp-in. Topp-in fungerer omtrent som en bokklubb, men i stedet for bok, mottar barna en boks i postkassen hver måned full av motivasjon for å tilbringe mer tid ute sammen.

Les videre

Turer og aktiviteter

Noen aktiviteter krever medlemskap i Barnas Turlag. Det vil også være noen turer hvor det er ulik pris for medlemmer og ikke-medlemmer. Noen av aktivitetene til Barnas Turlag er også gratis og åpne for alle. Dette står beskrevet på hver enkelt turbeskrivelse. Foresatte har alltid ansvar for egne barn på Barnas Turlag-turer. Turene ledes av frivillige turledere. 

Turboklubben arrangeres i Moelv, Hamar og Ottestad.

Bilde av ulike Turbo-figurer

Sommerferieaktiviteter som Friluftsskoler og Turboleir på Åkersætra er veldig populært! 

Del artikkel:
Del på e-post

Kurs for foreldre av medlemmer i HHT Barnas Turlag

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
Kontaktinformasjon for tillitsvalgte for barn og unge i HHT
Kontaktinformasjon for tillitsvalgte for barn og unge i HHT
Hva innebærer det å være frivillig i HHT Barnas Turlag?
Hva innebærer det å være frivillig i HHT Barnas Turlag?