Til Hemnes Turistforening
Nøkkel

Overnatting under Nord-Norges tak

Hemnes Turistforening har 4 flotte hytter som ligger under Okstindan, Nord-Norges tak. Våre hytter har en unik beliggenhet med mange flotte turmuligheter, enten du ønsker å gå fra hytte til hytte, ha en base for toppturer eller om du bare vil hygge deg på en av våre hytter. Ønsker du mer informasjon om hyttene våre eller forhåndsbestille seng eller rom? Gjør dette enkelt via ut.no

Hemnes Turistforening sine hytter

Vis alle hytter

Praktisk informasjon om hyttene i Hemnes Turistforening

Praktisk informasjon om hyttene i Hemnes
DNTs tilbud
Publisert: 26. september 2023

Praktisk informasjon om hyttene i Hemnes

Noen synes det er greit å vite hvor de skal sove for natten, og være trygg på at det finnes en ledig seng. Viste du at Hemnes Turistforening tilbyr forhåndsbestilling av seng for natten? Her finner du praktisk informasjon om hyttene våre, hvordan du forhåndsbestiller og hvilke regler som gjelder for endring eller kansellering av bestillingen.

Informasjon om priser og betaling i Hemnes Turistforening

Vi i Hemnes Turistforening ønsker å gjøre det enkelt for deg å betale for overnatting og andre ekstra utgifter knyttet til ditt besøk ved våre hytter. Her finner du informasjon om våre priser og hvilke betalingsløsninger vi har.

Les videre

Vertskap på Rabothytta

Bli sommervertskap på Rabothytta

Les videre

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem