Logo
Til DNT.no forside
Til DNT Oslo og Omegn
Siste uken av NRKs sommersending i 2018 gikk gjennom Indre Troms og bildet er tatt like ved grensen mot Sverige og Finland.
Fjell

Tips til fantastiske fjellturer i sommer

Hva er vel bedre enn å tilbringe ferien i den vakre, norske fjellheimen? Trenger du hjelp til å planlegge årets fjelltur har du kommet til rett sted. Med disse turforslagene og idéene blir det lettere for deg å planlegge en tur til fjells!

Ikoniske turmål

Norge er fullt av majestatiske fjell og fantastisk daler. Vi har plukket ut noen av våre ikoniske turfavoritter. Her finner du en blanding av toppturer, hytteturer og andre ikoniske turmål.

Se våre turtips
Se våre turtips

Toppturer

Norge består av en rekke fantastiske fjelltopper på over 2000 meter, som alle innbyr til toppturer. Vi har funnet frem til toppturer hvor vi kan garantere herlige turopplevelser i kombinasjon med utsikt som tar pusten fra deg.

Se våre turtips
Se våre turtips

Helg- og rundturer

Ønsker du å en kortere tur? Eller er du på jakt etter et turtips som starter og avslutter på samme sted? Vi har funnet frem en rekke helg- og rundturtips til deg.

Se våre turtips
Se våre turtips

Langturer fra hytte til hytte

Ønsker du å få smaken på turlivet? Da er hytte-til-hytte tur et bra sted å starte. Å planlegge en tur fra hytte til hytte er ikke et så stort prosjekt som mange tror. Du trenger hverken bære med deg telt og utstyr, mat er det på hyttene og du får tørket sko og klær. Begynn planleggingen av din tur!

Se våre turtips
Se våre turtips

Fjellturer med familien

Opplev stortslåtte fjellområder sammen med familien og skap gode ferieminner som beriker! Her finner du områder og hytte til hytte-turer som fint kan passe for små som store.

Se våre turtips
Se våre turtips

Miljøvennlige og grønne fjellturer

Fjellturen blir enda bedre om du reiser kollektivt til fjells. Vi har funnet frem en rekke turer hvor det er enkelt å reise kollektivt frem til start- og sluttsted.

Se våre turtips
Se våre turtips

Priser på våre hytter

Vi gjør oppmerksom på at disse prisene gjelder for DNT Oslo og Omegn. Andre medlemsforeninger i DNT kan ha andre priser.

Se våre priser
Se våre priser

Se også

Se aktivitetskalender
Dølerud, Østmarka
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka.  Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka. Kan nås med kano fra Losby.
Finn deg en hytte i Oslomarka