Til DNT Oslo og Omegn
Hus

Tursenter i Oslo

Våre tursentre er turbutikker som tilbyr både friluftsutstyr og god turveiledning. I Oslo finner du tursentre i Storgata 3 og i Friluftshuset på Sørenga. Her får du hjelp fra våre tureksperter og svar på alt du lurer på rundt DNT hytter, stier, ruter og turområder, samt DNT-turer og -aktiviteter. I begge Tursentrene kan du hente ut DNT-nøkkelen.

Tursenteret i Storgata 3

I Tursenteret i Storgata 3, få minutters gange fra Oslo S, finner du friluftsutstyr og får god turveiledning. I tillegg har butikken et landsdekkende utvalg av kart, bøker og oppslagsverk om friluftsliv, samt DNT nøkkelen. På Tursenteret kan du skaffe deg alt du trenger til turen i marka og komplett fjellbekledning.

Se åpningstider og les mer
Se åpningstider og les mer

Friluftshuset på Sørenga

Friluftshuset ligger like ved Sjøbadet på Sørenga og er et inspirasjons- og samlingssted for deg som vil være aktiv i og rundt Oslo. Her kan du leie kajakk eller melde deg på kajakk- kurs, buldre, ta yogakurs, gå på inspirasjonskvelder med foredrag og filmer, og finne godt turutstyr rettet mot kajakk og sjø. Her kan du også engasjere deg som frivillig i DNT ung Oslo sitt arbeid.

Se åpningstider og les mer
Se åpningstider og les mer

Netthandel i DNT-butikken

Visste du at medlemmer av DNT får 15 % rabatt på nesten alle varer på dntbutikken.no? Nettbutikken har et stort utvalg av friluftsutstyr. Hvis du ønsker å prøve et plagg før du bestiller det i nettbutikken, kan du høre med tursentrene om de har plagget inne slik at du kan komme og prøve det.

Netthandel med medlemsrabatt
Netthandel med medlemsrabatt
DNT Oslo og Omegn. Bilder tatt til ferskingkurs.

Egen DNT-nøkkel

Som medlem får du DNTs standardnøkkel, som gir tilgang til veldig mange av DNTs hytter. For mange medlemmer er DNT-nøkkelen den viktigste medlemsfordelen.

Les videre

Se også

Se aktivitetskalender
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Fisketur med vennegjeng til Katnosdammen, Nordmarka.
Finn deg en hytte i Oslomarka
Turtips
Utetriks filmet sommeren 2015.  Bålbrenning.
Turtips