Logo
Til DNT.no forside
Protokollføring i hytteboka.

Fakturamottak for DNT Oslo og Omegn

Spar tid og penger ved å sende oss dine fakturaer elektronisk! Våre foretrukne måter å motta fakturaer på er, i følgende rekkefølge:

Publisert: 04. oktober 2023
DNTs tilbud

Betalingsbetingelser

I tråd med Den Norske Turistforening Oslo og Omegn sine retningslinjer for innkjøp, ber vi om at alle inngående fakturaer gis 30 dagers betalingsfrist.

1. EHF-faktura

Den Norske Turistforening Oslo og Omegn er ELMA-registrert for mottak av elektroniske fakturaer i standardformatet EHF (Elektronisk handelsformat) og vi ber om at dere utsteder fakturaer til oss i EHF-format. Dette er den foretrukne måten å motta fakturaer på. Dette sikrer at vi alltid mottar din faktura, får behandlet den korrekt og betalt den til forfall.

  • DNT Oslo og Omegn sitt organisasjonsnummer er 940 698 332.

2. E-postmottak av PDF-fakturaer

Dersom dere ikke har anledning til å sende oss fakturaer i EHF-format, ber vi om at alle fakturaer/kreditnotaer sendes til dntoslo@faktura.poweroffice.net.

Kun fakturaer i PDF-format aksepteres og vil bli behandlet. Fakturaer i Word- eller bilde-format vil ikke bli behandlet. Dersom det er vedlegg til fakturaen, må faktura og vedlegg sendes i samme fil.

NB: Merk at det utelukkende er maskinell behandling av e-post sendt til denne adressen. E-posten må derfor kun inneholde fakturaer, kreditnotaer og eventuelle purringer. Kun vedlegg hentes inn, eventuell tekst i e-posten leses ikke.

3. Unntak

Dersom dere ikke har anledning til å sende EHF- eller PDF-faktura på e-post, kan det unntaksvis sendes papirfakturaer.

  • Postadresse Den Norske Turistforening Oslo og Omegn, Postboks 7 Sentrum, 0101 OSLO
  • Kontroller også at faktura til oss har mottakernavn «Den Norske Turistforening Oslo og Omegn».

I tillegg til selskapets navn, må vi ha tilstrekkelige opplysninger til å kunne finne frem til rett godkjenner internt. Det betyr at det er avgjørende for oss å motta informasjon som kontaktperson hos oss, avdeling (f.eks. Gjendesheim Turisthytte), hytte-navn, arrangement, tur-nummer eller prosjekt-navn.

Dersom denne informasjonen er feil eller mangelfull, vil fakturaen bli returnert.

Fakturamottak Sameiet Lågøya

1. EHF-faktura Lågøya

Sameiet Lågøya er ELMA-registrert for mottak av elektroniske fakturaer i standardformatet EHF (Elektronisk handelsformat), og vi ber om at dere utsteder fakturaer til oss i EHF-format.

Dette er den foretrukne måten å motta fakturaer på. Dette sikrer at vi alltid mottar din faktura, får behandlet den korrekt og betalt den til forfall.

  • Sameiet Lågøya sitt organisasjonsnummer er 930 859 745.

2. E-postmottak av PDF-fakturaer Lågøya

  • Dersom dere ikke har anledning til å sende oss fakturaer i EHF-format, ber vi om at alle fakturaer/kreditnotaer sendes til lagoya@faktura.poweroffice.net.
  • Kontroller også at faktura til oss har mottakernavn «Sameiet Lågøya».
  • Kun fakturaer i PDF-format aksepteres og vil bli behandlet. Fakturaer i Word- eller bilde-format vil ikke bli behandlet. Dersom det er vedlegg til fakturaen, må faktura og vedlegg sendes i samme fil.

NB: Merk at det utelukkende er maskinell behandling av e-post sendt til denne adressen. E-posten må derfor kun inneholde fakturaer, kreditnotaer og eventuelle purringer. Kun vedlegg hentes inn, eventuell tekst i e-posten leses ikke.

I tillegg til selskapets navn, må vi ha tilstrekkelige opplysninger til å kunne finne frem til rett godkjenner internt. Det betyr at det er avgjørende for oss å motta informasjon som kontaktperson hos oss, avdeling (f.eks. Gjendesheim Turisthytte), hytte-navn, arrangement, tur-nummer eller prosjekt-navn. Dersom denne informasjonen er feil eller mangelfull, vil fakturaen bli returnert.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
Dølerud, Østmarka
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka.  Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka. Kan nås med kano fra Losby.
Finn deg en hytte i Oslomarka
Om DNT
Andre uken av minutt for minutt gikk fem dager gjennom Jotunheimen. Bildet er fra andre etappe fra Sognefjellshytta til Fannaråkhytta.
Om DNT