Til Medlemsfordeler

Egen DNT-nøkkel

Som medlem får du DNTs standardnøkkel, som gir tilgang til veldig mange av DNTs hytter. For mange medlemmer er DNT-nøkkelen den viktigste medlemsfordelen.

DNT Oslo og Omegn. Bilder tatt til ferskingkurs.
DNT-nøkkelen gir deg tilgang på hundrevis av hytter. Foto: Marius Dalseg Sætre

De aller fleste av hyttene som ikke har vertskap er låst med DNTs standardnøkkel. Derfor er det en god regel å alltid ha med seg denne lille nøkkelen i sekken når du skal på tur. 

Om du er medlem av DNT kan du deponere på nøkkelen og beholde den så lenge du har et gyldig betalt medlemskap. Kjøp DNT-nøkkelen via din lokale medlemsforening eller i dntbutikken.no

Merk at det er enkelte hytter i DNT-systemet som er låst med en spesialnøkkel. Dette er oftest destinasjonshytter egnet for selskap eller andre spesielle forhold. Mer informasjon om hyttene, nøkkelen og åpningstider finner du under hver hytte på Ut.no.

Du får kjøpt nøkkelen i DNTs turbutikker og tursentre.  I tillegg har alle betjente DNT-hytter nøkler tilgjengelig. På nettsiden til DNT-butikken finner du en liste over utsalgssteder rundt om i Norge.

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem