Markapizza i vinter!
På Kobberhaughytta serverer vi markapizza, en pizza inspirert av norske råvarer og gjort på vår egen måte. På kjøpet får du også en fin tur - hva mer kan du ønske deg?
Markapizza - pizza med norske ingredienser
Vi mener at når du er på tur i marka, fortjener du en pizza laget med gode råvarer og omtanke. Da vi utviklet pizzamenyen vår, ønsket vi å tilby noe du kanskje ikke får andre steder.
Vi serverer både rød pizza med saus av gode italienske tomater og hvit pizza med Rørosrømme blandet med tyttebær. Vi bruker norsk mozzarellaost og topper gjerne med:
Supergode poteter fra Nøtterøy
Elgkjøtt fra Skjåk
Blåmuggost fra Selbu
Salami fra Ask Gård i Nordmarka
Habaduja fra Indre Oslo Matforedling
Kantareller fra rett utenfor døra, når det er sesong
Menyen varierer med sesong og tilgjengelige råvarer, men vi har alltid flere pizzaer å velge mellom. Vi tilbyr også vegetaralternativer og glutenfrie bunner. Ønsker du vegansk pizza? Da må den bestilles et par dager i forveien, slik at vi kan få inn vegansk ost.
Når er det åpent for pizzaservering?
Åpningstidene våre finner du her.
- Om vinteren, når det er skiføre, har vi åpent for pizzaservering på kveldstid mandager og tirsdager. På ukedagene får du kjøpt pizza i åpningstiden vår. I helgene kan det dessverre være så travelt at vi ikke har kapasitet.
- I mai og juni, september og oktober har vi også åpent for pizzakvelder hver tirsdag 16-20.
- I sommersesongen (midten av juni til midten av august) serverer vi pizza hver kveld onsdag, torsdag, fredag og lørdag.
- Om våren og høsten kan du bestille pizza når kafeen er åpen.
Må jeg bestille på forhånd?
Når vi har pizzakvelder har vi et påmeldingssystem. Da melder du deg på via arrangementet. Ellers er det ikke nødvendig å bestille pizza i kafeens åpningstid, med mindre dere er en større gruppe (8 eller flere). Vi tar forbehold om at vi ikke alltid har mulighet til å servere pizza i kafeen.
Kan jeg ta med idrettslaget, jobben eller en vennegjeng på pizza?
Ja! Da kan vi fikse buffet hvor dere får et utvalg pizzaer servert ved bordet, så får alle smake litt av alt. Send oss en epost, så løser vi ut av det! Ved kapasitet kan vi også få til pizzabuffet på andre dager enn tirsdager også.
Har dere glutenfri pizza?
Vi har stort sett glutenfrie bunner tilgjengelig. For å være sikker på at vi har, noterer du ned i bestillingsskjemaet eller sender oss en epost, så holder vi av til deg.
Vi gjør oppmerksom på at vi har samme kjøkken og ovn, og kan derfor ikke garantere 100 % glutenfritt.
Har du med hund?
Det er dessverre ikke tillatt med hund inne på hytta, men vi har fire hundebur i varmestua ved garasjen. Her finner du også et par bord hvor det er mulig å sitte.
Ankomst
For å komme til Kobberhaughytta må du enten gå til fots, på ski eller sykle. Det er ikke mulig å kjøre inn til hytta, og det gjøres heller ingen unntak.
Kommer du til fots, er veien opp fra Sørkedalen brøytet hele vinteren. Ved holkeføre anbefaler vi å ta med brodder. Foretrekker du å gå på ski, er det flotte løyper både fra Frognerseteren (8 km) og Sognsvann (10 km). Flere løyper og oppdatert føremelding finner du på skiforeningen.no.
Kommer du på sykkel er det flere veier inn, blant annet fra Sørkedalen (ca 5 km langs grusvei) eller Frognerseteren (ca 8 km, hvorav 1,5 km er på sti mellom Blankvann og Kobberhaughytta).
Skal du bestille for en gruppe på 8 personer eller flere? Send oss gjerne en e-post, så holder vi av bord til dere. Vi anbefaler også at grupper på 8 personer eller flere bestiller pizza på forhånd, slik at vi kan ha den klar til dere ved ankomst.