Til DNT.no forside
Svartmalt hytte med røde karmer og en flaggstang med norsk flagg

Åpningstider på Kobberhaughytta

Vi tilbyr overnatting for både individuelle gjester og større grupper. Det er stort sett mulig å bestille overnatting onsdag - lørdag hver eneste uke gjennom året, men det kan være fullt. Kaféen er åpen hver helg hele året (noen unntak kan gjelde, se nettsiden vår). I tillegg har vi åpent på flere ukedager i sesong.

Publisert: 30. august 2023
Om DNT

Åpningstider for kaféen i januar, februar og mars

Dag Åpningstid Servering
Mandag - tirsdag Kl 13:00 - 20:00 Pizzakveld
Onsdag, torsdag, fredag Kl 10:00 - tidligst 16:00* Kafé og pizza
Lørdag Kl 10:00 - tidligst 17:00* Kafé
Søndag Kl 10:00 - 16:00 Kafé

Med forbehold om endringer på grunn av vær og føre.

Pizzaservering

Vi serverer pizza i kafeens åpningstider (unntatt helger i vintersesongen). Om du ønsker å bestille utenom dette kan du ta kontakt, så ser vi om vi har kapasitet.

Bestill plass på pizzaservering

* Onsdager, torsdager, fredager og lørdager har vi ofte overnattingsgjester. Hvis døra er åpen er du velkommen inn for å handle kaffe og kioskvarer, men utvalget kan være redusert.

Åpningstider for overnatting

Sjekk nettbooking for tilgjengelighet.

Kun forhåndsbestiling

Overnatting er kun tilgjengelig for gjester som har bestilt på forhånd. Individuelle gjester kan bestille via vår nettbooking. Større grupper tar kontakt på epost.
Du finner mer informasjon på pris- og reservasjonssidene.

Selvbetjeningsrom/varmestua

Selvbetjeningsrommet/varmestua er alltid åpent.

• ​​​​​​​I varmestua har vi automat med diverse godsaker, slik at du kan kjøpe deg drikke, sjokolade, nøttebarer, knekkebrød og annet smått og godt.
  • Du finner også blant annet lappesaker til sykkel, skismøring, myggolje, turmat og gnagsårplaster.
  • Selvbetjeninga ligger rett ved garasjen.
  • På automaten kan du betale med Vipps, kort eller mynt.
Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem