Logo
Til DNT.no forside
Stavanger Turistforening arrangerer Kom deg ut-dagen to ganger i året med flere lokale arrangementer. Her er bilder fra arrangementet ved Vannassen i Hillevåg i Stavanger.

Oppdag Turboklubbene i STF - friluftsklubben i nærmiljøet ditt

Turboklubbene i Stavanger Turistforening er friluftsklubber i nærmiljøet. Målet er å lære barn enkelt og naturvennlig friluftsliv ved å være ute sammen, leke, oppleve, undre, utforske og lære om naturen.

Publisert: 17. januar 2024
DNTs tilbud

Turboklubbene er også opptatt av at barn skal få plass til den frie leken. De møtes hver eller annenhver uke og er for barn fra 4-12 år og foreldre. Her får barna masse utetid og mindre skjermtid. Stavanger Turistforening har nå syv Turboklubber og flere på vei. Bli med du også!

Her finner du lokale Turboklubber

Vil du melde barnet ditt på en Turboklubb?

Ønsker du å melde på barnet ditt til deltakelse i en eksisterende Turboklubb?  Påmelding skjer direkte til den aktuelle Turboklubben.  

Vil du være med og starte Turboklubb? 
 
Mangler det Turboklubb i ditt nærområde? Er du en som liker å være mye ute sammen med barna, og trives med bålkos i nærnaturen? Da er akkurat du den vi ser etter! For å starte flere Turboklubber trenger vi nemlig engasjerte, aktive, frivillige som kan tenke seg å bidra. 

Som frivilllig i Turbokubbene til Barnas Turlag får du:

  • En sosial aktivitet i hverdagen med barn og voksne i eget nærmiljø
  • Gratis førstehjelpskurs, aktivitetslederkurs og opplæring
  • Dekning av kostnader til utstyr og materiell du trenger til turene og aktivitetene
  • En rekke frivilliggoder i Stavanger Turistforening

Aktivitetene i Turboklubbene kan være helt lavterskel og det enkle fungerer ofte best. Et bål, frilek og medbrakt kveldsmat er ofte alt man trenger for å ha en fin utestund sammen. Andre ganger er det fint å ha et tema for aktiviteten, gjerne knyttet til sesong eller årstid. I denne artikkelen kan få mange gode tips til aktiviteter til Turboklubben.

Dersom du er interessert i å starte opp en Turbobklubb, så er det bare å ta kontakt med kontaktperson i STF sin administrasjon, Kristine Helland på tlf: 97751692 eller e-post: kristine.helland@dnt.no. Fra henne vil du få all informasjon du trenger for å komme i gang.

Tips til temakvelder gjennom et helt år til Turboklubben
To gutter leker i vannkanten.

Tips til temakvelder gjennom et helt år til Turboklubben

Her får du sesongbaserte aktivitetstips til Turboklubben.

Les videre
Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bilder fra 7-nutsturen 2022, fra Dale til Gramstad over sju topper. Frivillig, dugnad, drikkestasjon på Gramstad.
Bli frivillig
Bli medlem
Stranddalen turisthytte sommeren 2022.
Bli medlem