Logo
Til DNT.no forside
Dølerud, Østmarka

Barnas Turlag Bærum

Barnas Turlag i Bærum arrangerer turer og aktiviteter for familier med barn i alderen 0 - 12 år.

Publisert: 07. september 2023
DNTs tilbud

Bli med

 Barnas Turlag har som mål å skape aktive turmiljøer der barn og  voksne trives. Først og fremst er arrangementene i nærmiljøet, men det kan også være turer utenfor Bærum.

Barnas Turlag i Bærum arrangerer ca. én tur i måneden. På alle Barnas Turlags samlinger må barn være i følge med voksne. Våre turledere i Barnas Turlag har alltid med egne barn på tur. De tilrettelegger for et turfelleskap og aktivitet, utover det har voksne ansvar for egne barn.  

Hvor?

Barnas Turlag har tilrettelagte aktiviteter for barn og familier på tre anlegg i Bærum; Sæteren Gård i Bærumsmarka, Oksenøya Bruk på Fornebu og Nedre Gupu i Vestmarka. Turlaget har arrangementer her i forbindelse med Den store Turdagen i vinter.

Ofte tilbyr vi natt i naturen i tilknytning til arrangementet. Det er valgfritt å overnatte. Barnas Turlag arrangerer også kveldsmatturer, trille- og bæreturer og besteforeldreturer.

Aktiviteter

Frivillig

Bærum Turlag ønsker kontakt med barnefamilier som kan bidra med å lage et friluftstilbud for barnefamilier. Ønsker du å delta som frivillig, kontakt Harald Sundgodt Borgen

For mer info følg oss gjerne på Facebook.

Våre trilleturer har også egen gruppe, se her for deres Facebook

Don't speak Norwegian? No problem!

The event leaders usually speak English, and you can always contact us if you have any questions.​​​​​​​

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
Barnas Turlag
Barnas turlag med familicamp på Sota sæter i Juli 2015.
Barnas Turlag