Siste uken av NRKs sommersending i 2018 gikk gjennom Indre Troms via både Sverige og Finland. Her på vei mot Gappohytta.

Frivillig i Bærum Turlag

DNT Oslo og Omegn har over 1500 frivillige som er med å gjøre en innsats både i fjellet og i Oslomarka. Som frivillig i Bærum Turlag er du en del av frivilligstaben både i Oslo og i Bærum.

Publisert: 05. mai 2023
Inspirasjon

Bli med!

Som frivillig kan du være med på hyttedugnader, merking og vedlikehold av stier i fjellet og i Marka, turplanlegging og turleding. Du kan delta på sosiale kvelder, seminarer, kurs og sosiale turer for frivillige. 

Frivilligsystemet

I Bærum Turlag har vi innført et frivilligsystem. Systemet er både et personregister for alle frivillige, men også en portal for utlysning av oppdrag, invitasjoner og hvor det legges ut meldinger og informasjon. Her finnes felles informasjon for alle frivillige i foreningen, oversikt over våre frivilligordninger, invitasjoner til en rekke kurs, samlinger og mye mer. 

For å sikre at du får tilgang til informasjonen du trenger som frivillig i foreningen, må du gå inn og registrere deg, dersom du ikke har gjort det. 

Du kan registrerer deg her. 
Husk å huk av på "Bærum turlag" når du registrerer deg.

Brukerveiledning finnes her.

Dersom du ikke er frivillig, men har lyst til å bli det, så kan du sende oss en e-post

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Fisketur med vennegjeng til Katnosdammen, Nordmarka.
Finn deg en hytte i Oslomarka