Fjell & Vidde

Fjell & Vidde er DNTs medlemsblad og landets største friluftsmagasin. Redaksjonen gir også ut DNTs årbok.

Publisert: 02. oktober 2023
Om DNT

I Fjell & Vidde kan du lese om og bli inspirert til et aktivt og allsidig friluftsliv på fjellet, i skogen og langs kysten. Redaksjonen har også som mål å drive saklig, uavhengig og kritisk journalistikk i saker som angår friluftslivet. Aktuelle tema er energiutbygging, naturvern, tilrettelegging og folkehelse.

Slik får du Fjell & Vidde
Er du medlem i Den Norske Turistforening får du Fjell & Vidde tilsendt i posten som en del av medlemskapet. Du kan også lese magasinet digitalt her. 

Utgivelsesplan Fjell & Vidde
Fjell & Vidde kommer normalt ut fem ganger i året og leveres i postkassen til samtlige medlemmer (ett per husstand). Du kan forvente å få Fjell & Vidde på følgende datoer i 2023:

1/23 – til medlemmer 14. februar
2/23 – til medlemmer 19. april
3/23 – til medlemmer 13. juni
4/23 – til medlemmer 12. september
5/23 – til medlemmer 5. desember

DNT Årbok
Hvert år siden 1868 har DNT utgitt en egen årbok. Alle medlemmene får tilgang til årboken digitalt og kan også velge å få den tilsendt i posten (medio november). For å bestille årboka, må medlemmene gå inn på Min side på DNT.no og krysse av for ønsket om tilsendt årbok ved å endre innstillinger. 

Nedbrytbar biofilm
De gangene vi er nødt til å pakke inn bladet i plast på grunn av utsendelse av turprogrammer fra foreningene, benytter vi nedbrytbar biofilm som kan kastes sammen med matavfallet. Dersom du ikke har matsortering, bør biofilmen kastes i restavfall.

Annonsere?
Vi er Norges største friluftsmagasin – du treffer 350 000 lesere ved å annonsere hos oss. Last ned Fjell & Viddes medieplan og finn mer informasjon om våre annonseselgere. 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem