Logo
Til DNT.no forside
Tilbake til Om DNT
en stein med rød T som viser vei i fjellet
Kompass

Har du et innspill til ferden videre for DNT?

Vi er i gang med å stake ut kursen for de neste årene og vil ha deg med! Her kan du se vår nettsending om DNTs strategi og veien videre. 

Når DNT nå er i gang med ny strategiprosess, vil vi gjerne ha med oss din mening om hva vi skal prioritere i årene vi har foran oss. Det er du som har turskoene på og erfaringer vi kan dra nytte av – enten det handler om hva du ønsker deg på hyttene våre, hvordan DNT skal jobbe med politiske saker, eller hvordan vi skal rigge oss for en fremtid med natur- og klimakrise, økonomiske forskjeller og folkehelseutfordringer. Hvilke muligheter og utfordringer ser du for DNT, og hvordan mener du vi skal møte dem? 

Vi vil gjerne ha din mening!
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.

Vi vil gjerne ha din mening!

Her kan du sende ditt innspill og være med i trekningen av gratis hytteovernattinger for to personer. 

I mer enn 150 år har DNT vært på tur i Norge. Vi har ryddet stier, bygget og istandsatt hytter og invitert med folk i alle aldre ut i den vakre naturen vår.  
  
Det startet i fjellet, på en tid der ganske få hadde tid og penger nok til å drive friluftsliv. Etter hvert sluttet flere seg til, og ferden gikk fra fjellet til skog, kyst, bygd og by. I dag tilbyr DNT naturopplevelser i hele landet og for alle aldersgrupper og samfunnslag. 
  
Hele veien har vi jobbet med å ta vare på norsk turkultur og natur: Vi tror på at det vi er glade i, det tar vi vare på. Og vi mener at vi som bruker naturen til friluftsliv, har et ekstra ansvar for å tenke bærekraft i alt vi gjør. Hva betyr det i årene som kommer, og hvor bør ferden gå videre for DNT? 

Se nettsending om DNTs nye veivalg 

Er du nysgjerrig på DNT, hvorfor vi jobber med ny strategi, og hvordan vi jobber med den, kan du se vår nettsending - med Amir Asgharnejad som programleder og mange spennende gjester. 

Tidspunkt for sendingen var tirsdag 18. juni kl. 19-20. Se opptak av sendingen her: 

Om du har problemer med å se sendingen her, kan du se opptaket på Vimeo.

Gi ditt innspill via vår innspillsside, og bli med i trekningen av hytteovernattinger for to personer. Du kan gi innspill helt frem til 1. august 2024.

 

Fra toppvarden på Litleskorkja i Tresfjord, Vestnes kommune. Med på bildet er Thorbjørn og Maiken Solberg.Vinner av fotokonkurransen høst 2015.
Hva skal DNT satse på de neste årene? Vi vil ha ditt innspill!

 

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
Bærekraft i DNT
Bærekraft i DNT
Folkehelse og inkludering
Bilder tatt på Vinjerock 2022.
Folkehelse og inkludering