Til DNT.no forside
Til Aktiviteter
Vinterkurs og aktivitet med DNT Sentralt på Fondsbu.
Kompass

DNT Ung Oslo

DNT ung Oslo er for deg mellom 13 og 30 år som er nysgjerrig på friluftsaktiviteter og liker å være ute! Sjekk ut aktivitetskalenderen vår på facebook, og følg instagrammen vår for ​​​​​​​turtips og inspirasjon til fjerne og nære turer.

Vil du bli tillitsvalgt i DNT ung Oslo?
En rekke unge personer som blir tatt bilde av DNTs tilbud
Publisert: 01. februar 2024

Vil du bli tillitsvalgt i DNT ung Oslo?

På årsmøtet 18. mars. skal det velges 6 styremedlemmer og 1-2 medlem til valgkomitéen.

Se vinterens fjellturer med DNT Ung Oslo
Flere unge personer i vinterklær på tur i fjellet DNTs tilbud
Publisert: 05. desember 2023

Se vinterens fjellturer med DNT Ung Oslo

6 ukentlige aktiviteter med DNT Ung Oslo
Padling på Sørenga DNTs tilbud
Publisert: 02. november 2023

6 ukentlige aktiviteter med DNT Ung Oslo

Unge Naturtalenter

DNT OO søker ungdom fra hele Oslo og omegn, til storsatsningen Unge Naturtalenter. Dette er en gavepakke til deg som er interessert i friluftsliv, og har lyst til å lære mer - samtidig som du får med deg spennende opplevelser og nye venner.

Gratis turlederutdannelse

Frivillig i Oslos største ungdomsorganisasjon!

DNT Ung Oslo er en selvstendig ungdomsorganisasjon som er drevet av, for og med ungdom. Vi er opptatt av fellesskap, og at våre frivillige skal ha muligheten til å skape gode opplevelser sammen! Les mer om frivilligrollen og dine muligheter her.

Se aktivitetsgrupper

Ildsjeler

Vi i DNT ung Oslo er svært stolte av å kunne presentere vår egen nettserie "Ildsjeler", som handler om våre fantastiske frivillige! Bli med på en liten reise inn i deres hverdag - bli inspirert, bli glad og bli med på tur!

Serien finner du på Facebook

Turtips og inspirasjon

Hold deg oppdatert, vi legger ut våre ​​​beste ​​​​turtips og masse inspirasjon til fjerne og nære turer. Bli med ut da vel!

Følg oss på Instagram!

Se også

Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Fisketur med vennegjeng til Katnosdammen, Nordmarka.
Finn deg en hytte i Oslomarka
Om DNT Ung Oslo
Bærumarka i februar 2016.
Om DNT Ung Oslo
Se DNT Ung
Kommunikasjonsprosjekt DNT ung 2019. Arman Surizehi og Kristine Bremnes går Besseggen fra A til Å.
Se DNT Ung