Logo
Til DNT.no forside
Signatur Trollheimen med DNTung Trøndelag 2020

Bli med oss i DNT ung!

DNT ung er Norges største friluftsorganisasjon for ungdom. Vi arrangerer turer og kurs for deg mellom 13 og 25 år over hele Norge.

Hva er vi?

Fire glade folk som sitter tett sammen og ler og koser seg
DNT Ung-gruppene byt på kurs, turer og aktiviteter for ungdom mellom 13-25år. Foto: Marius Dalseg Sætre

DNT Ung er Norges størst friluftsorganisasjon for ungdom, med over 48.000 medlemmer i alderen 13-25 år. Dette er et fellesskap for enhver smak og ferdighetsnivå. DNT ung-gruppene tilbyr alt fra sosiale sammenkomster til aktiviteter og turer i nærområdet og på fjellet - alt fra kajakkpadling og klatring til fjellsportaktiviteter som randonneeski og skredkurs.

DNT ung står for

  • Sosialt fellesskap 
  • Venner for livet
  • Fantastiske opplevelser gjennom turer og aktiviteter
  • Naturglede

Hvorfor bli medlem?

Tre ute på tur med en i rullestol
Foto: Marius Dalseg Sætre

Medlemsfordeler for DNT Ung

Halv pris på overnatting
Som medlem i DNT ung (13-25 år) kan du bo på over 550 turistforeningshytter over hele landet – til halv pris! I tillegg har du mange andre medlemsfordeler.

Turer og aktiviteter 
Bli med DNT ung på tur! Vi arrangerer skiturer, hytteturer, teltturer, brekurs, raftekurs, kitekurs, koseturer og ikke minst BaseCamp.

DNT Ung der du bor
DNT ung har over 60 lokale grupper over hele landet som arrangerer varierte turer og aktiviteter av for og med ungdom.

DNT der du er

Som medlem av DNT Ung vil du få en rekke tilbud om organiserte turer og aktiviteter som kan gi deg friluftlivsopplevelser for livet! Hos oss vil du møte på andre friluftsentusiaster som du kan knytte livslange bånd med og dele like interesser med. Du kan tilegne deg kunnskap og kompetanse gjennom kurs og opplæring, slik at du kan føle deg trygg i naturen.

Blant annet gjennom å lære mer om bærekraftig naturvern og hvordan du kan bevare og verne norsk natur. Aktiviteter og turer skjer gjennom hele året, i hele Norge. Hos oss har du alltid noe å gjøre! 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem