Logo
Til DNT.no forside
Til Nørdstedalseter
På vei fra Nørdstedalseter til Arentzbu
Fottur

Turtips fra Nørdstedalseter

Vakre Nørdstedalseter og Fortun byr på en rekke fine turer og aktiviteter for både liten og stor, vi er også en del av første (eller siste) etappe på langruta MASSIV. Du kan leie sykkel hos oss og sykle ned nydelige Fortunsdalen, du kan bli med på breføring over Fortundalsbreen til eventyrlige Sota Sæter DNT eller du kan kose deg ute på tunet og nyte utsikten mens du spiser ekte setervafler fra kafeen.

Rundtur på fjellski i Breheimen

Breheimen er et lite besøkt område på vinterstid, men dette område er et vinterparadis! Spektakulære topper på 2000 meter, snøsikkert og flotte isbreer venter på deg. På denne rundturen får du oppleve indrefileten i Breheimen og flere flotte DNT-hytter.

Se turen
Se turen

Firkanten i Breheimen - rundtur fra hytte til hytte

Dette er en tøff rundtur for deg som ønsker å utforske et ukjent turomåde. Her vil du nesten garantert ikke møte andre personer og du kan nyte naturen helt for deg selv. Breheimen er et flott turområde med høye topper, frodige daler og fine hytter.

Les mer om turen på ut.no
Les mer om turen på ut.no

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
Utforsk Breheimen
Høsten er den fineste tiden for breturer. Fabio Zeiser på vei opp Austerdalsbreen mot brefallene Odinsbreen og Torsbreen.
Utforsk Breheimen
Alt om overnatting på Nørdstedalseter
Alt om overnatting på Nørdstedalseter