
Mat og servering på Leirvassbu
På Leirvassbu får du servert mat basert på lokale og kortreiste råvarer. Vi er opptatt av å servere sunn og god mat, og ønsker at alle blir gode og mette. Med en god matopplevelse og med utsikt mot Kyrkja og det fantastiske fjellområdet rundt Leirvassbu, er det bare å lene seg tilbake og nyte tilstedeværelsen.
Måltider og Servering
Frokostbuffet
- Fra kl. 07:30 til 09:30 hver dag
Under frokosten kan du smøre deg nistepakke (4 skiver) og fylle termos til dagens tur som ligger i DNT-fullpensjon
Middag
Vi serverer 3-retters middag hver kveld og vi har ulike retter gjennom sesongen med tradisjonelle retter og lokale råvarer.
- 1. bordsetning kl. 18:30
- 2. bordsetning kl. 20:30
Husk å si ifra ved innsjekk eller når du bestiller rom, hvilke bordsetning du ønsker å spise på og om allergier eller annet vi trenger å ta hensyn til med tanke på mat.
Lunsjservering har vi også på Leirvassbu
Hvis nistepakken ikke strekker til, ønsker å unne deg litt ekstra eller du bare er ute på en dagstur, så har vi ulike retter fra egen meny.
- Vi serverer lunsj hver dag fra kl 12:00-16:00
Vi har også varme drikker som kaffe, te og kakao med krem, samt alle rettigheter i baren.
Lokal mat er en del av turen
DNT satser på lokal og bærekraftig mat. Med lokal og sesongbasert mat, bidrar DNTs betjente hytter til at bærekraftig mat, naturopplevelser og matopplevelser går hånd i hånd. DNT samarbeider med blant andre Norges Bondelag og Økologisk Norge, og Innovasjon Norge støtter prosjektet økonomisk.
Se også

