Logo
Til DNT.no forside
Tilbake til Ledige stillinger på Haukeliseter

Haukeliseter fjellstue søker ny kjøkkensjef!

Vi søker en engasjert og erfaren kokk med bakgrunn som kjøkkensjef eller førstekokk. Har du lidenskap for norsk mattradisjon, elsker å jobbe med lokale råvarer og trives i en lederrolle, kan dette være stillingen for deg. Hos oss får du muligheten til å kombinere kreativ matlaging med administrative oppgaver, og være en viktig del av vårt lederteam på Haukeliseter fjellstue.

Publisert: 09. august 2024
Nyhet
Sommeråpning på Haukeliseter juni 2024
Foto: Hennie Engedal Lindøe

Vi søker en engasjert kokk med erfaring som kjøkkensjef eller førstekokk. Vi søker deg som liker å møte nye mennesker og som har gode samarbeidsegenskaper. Du må være omgjengelig, ansvarsfull og beslutningsdyktig. Vi ønsker at du vil arbeide med lokale råvarer, finne inspirasjon i norsk mattradisjon, men uten redsel for å prøve nye smakskombinasjoner! Vi tilbyr både buffet, à la carte og treretters gourmetmeny. Maten står i fokus, men det er viktig at du også har riktig personlighet, gode lederegenskaper og gode administrative ferdigheter for å klare jobben.

I arbeidsoppgavene inngår daglig kjøkkendrift med matlaging og rengjøring av kjøkken, bestilling av varer, oversyn over rutiner, IK-mat og sikkerhet, menyplanlegging, porsjonsberegninger, kalkulering og økonomisk oppfølging, planlegging av kokkenes arbeid. Som kjøkkensjef inngår du også i Haukeliseters ledergruppe med ansvar for planlegging og resultatoppfølging for hele bedriften.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

  • Ansvar for den daglige driften av kjøkkenet
  • Ansvarlig for matproduksjon, lagerstyring, bestilling/innkjøp, varetelling og IK-MAT
  • Sørge for et høyt servicenivå, og bidra til lønnsom og effektiv drift
  • Økonomisk oppfølging og planlegging av kokker og kjøkkenassistenters arbeidstid
  • Menyplanlegging og porsjonsberegning
  • Videreutvikling av bakervarer til Bakeri Nansen i samråd med vår baker
  • Utøve lederskap på en profesjonell måte, gjennom å utvikle dine medarbeidere
  • Ansettelse og opplæring av personell

Som kjøkkensjef vil du være en del av ledergruppen på Haukeliseter, og rapportere til bestyrer ved fjellstuen. 

Vår nye kjøkkensjef har:

  • Fagbrev som kokk
  • Lidenskap for god mat
  • Er familiær med norsk tradisjonsmat
  • Ledererfaring fra et travelt kjøkken og evnen til å bygge et team.
  • God økonomisk forståelse
  • Gode samarbeidsevner
  • Gode administrative ferdigheter
  • Behersker norsk eller engelsk
  • Er miljøengasjert
  • Er fleksibel, arbeidsvillig og selvstendig  

Vi tilbyr:

  • Du jobber med en sterk merkevare i nydelige omgivelser, og med en gjeng herlige kollegaer
  • Varierte arbeidsdager
  • Muligheten til å videreutvikle vårt kjøkken og servere din mat til våre boende gjester (årlig 20.000), og alle som stopper her på sin vei over fjellet
  • Gode pensjonsbetingelser

Betingelser:

Stillingstittel: Kjøkkensjef

Arbeidstider: Ukedager og helg, dagtid og kveld (100% stilling) Mulighet for fleksibel arbeidstidsordning

Lønn: Etter avtale

Tiltredelse: Etter avtale

På Haukeliseter er vi rundt 25 ansatte i lavsesongen, og opp mot 60 ansatte på det meste i høysesong. Noen er fast ansatte og har vært på fjellstuen i mange år, mens andre er her for en kortere periode. Vi har et sosialt kollektiv som har det mye gøy sammen på fritiden. 

Vi er ansatte i alle aldre, nasjonaliteter, bakgrunner og med ulike interesser, men fellesnevneren er at vi alle er glad i natur, fjell og frisk luft. Også brenner vi for å levere gode gjesteopplevelser!

Alle som jobber på Haukeliseter bor sammen i eget personalbygg med flere fellesarealer som kjøkken, stue, TV-stue, treningsrom og vaskerom.

Om arbeidsgiveren

Haukeliseter fjellstue tilhører Stavanger Turistforening, og er det største og mest besøkte anlegget tilknyttet Den Norske Turistforeningen. Fjellstuen holder åpent 365 dager i året og ligger sentralt ved den helårsåpne veien E134 på Haukelifjell.

Haukeliseter har en unik beliggenhet 1000 meter over havet. Fjellstuen er innfallsporten til Hardangervidda i nord, og Ryfylke og Setesdalsheiene i sør. Med Haukeliseter som utgangspunkt er tur -og aktivitetsmulighetene uendelige. Les mer på www.dnt.no/hytter/betjente/haukeliseter

Foruten beliggenheten, er maten vi serverer et stort trekkplaster for både fjellvandrere og bilturister. Vår restaurant serverer tradisjonell, norsk mat med fokus på lokale råvarer. Norsk mattradisjon, kombinert med moderne smaker, ny utførelse og en fantastisk utsikt blir i meget stor grad verdsatt av våre gjester.

Er du vår nye kjøkkensjef?

Send søknad og CV til soknad@haukeliseter.no. Merk e-posten med "kjøkkensjef". Eller søk via finn.no.

Søknadsfrist: 01.09.2024, alle søknader vil bli vurdert fortløpende

Spørsmål om stillingen kan rettes til bestyrer, Håkon Aarthun, telefon: +47 481 36 066

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem