Til Haukeliseter
Bilder fra Haukeliseter - Holmavatn høsten 2022.
Fjell

Mat med utsikt på Haukeliseter

Foruten beliggenheten er maten som serveres en god grunn til å besøke Haukeliseter fjellstue. På Haukeliseters kjøkken er vi opptatt av tradisjonell, norsk mat og lokale leverandører. Vi vil at råvarene i størst mulig grad skal komme fra lokale leverandører for å sikre oss den beste kvaliteten og den korteste reiseveien. Norsk mattradisjon kombinert med moderne smaker, ny utførelse og en fantastisk utsikt legger grunnlag for en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme.

Se restauranten og bakeriets åpningstider

Frokostbuffet 


Før en lang dag med frisk luft og aktivitet er det viktig med en næringsrik og velsmakende frokost. På Haukeliseter tilbyr vi en tradisjonsrik frokostbuffet bestående av nybakt brød, kortreist pålegg og andre frokostfavoritter som egg, kornblanding og havregrøt.

Ønsker du å smøre niste til dagen kan du selvsagt gjøre det. Termos leveres i resepsjonen kvelden før.

Priser frokost: 157,50/175 kroner (DNT medlem/ ikke medlem)
Priser niste: 99/110 kroner (DNT medlem/ikke medlem)

Fjellmeny 


Fjellmenyen er vår à la carte-meny og består av et utvalg enkle småretter, fullverdige middagsretter og dagens dessert. Haukeliseters kjøttkaker, rømmegrøt og dagens suppe får du dessuten servert som buffet; forsyn deg så mange ganger du vil og helt uten ventetid.

Se fjellmeny med priser

Treretters middag


En treretters middag på Haukeliseter fjellstue er prikken over i-en etter en dag med friluftsaktiviteter. Menyen varierer fra dag til dag, og tilpasses etter sesong. Kokken tar utgangspunkt i tradisjonelle retter og smaker, og legger sin egen vri på det hele. Resultatet er tre smaksrike, og flott presenterte, retter.  

Treretters middag serveres hver fredag og lørdag gjennom hele året. I høysesong serveres treretters middag flere ganger per uke. Må forhåndsbestilles. 

Priser: 580,50/645 kroner (DNT medlem/ ikke medlem)


Bakeri Nansen


Når du nærmer deg Haukeliseter fjellstue skal det godt gjøres å ikke la seg friste av lukten av nybakte bakevarer fra steinovnen til Bakeri Nansen. Hos oss får du kjøpt ferske boller og nybakt brød. I høysesong tilbyr vi også nysmurte rundstykker. 

I høysesong har vi bakeriutsalg i Nansenbygget. Ellers i året foregår utsalget i restauranten i hovedbygningen.

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem