Til DNT.no forside
Tilbake til Aktuelt på Haukelister

Senhøsttilbud! 3 for 2

Senhøsten til fjells er virkelig en magisk tid! Start dagen med en himmel i nydelige rosa farger, ta friske lufteturer i den vakre blåtimen, og avslutt dagen i en varm badstue med utsikt over de oransje fjellene. Og det beste av alt, fra 1. november til 20. desember kan du bo 3 netter til prisen av 2 på Haukeliseter fjellstue! Det er en fantastisk mulighet til å oppleve senhøsten på høyfjellet til en god pris.

Publisert: 31. oktober 2023
Høstfjellet, oktober på Haukeliseter fjellstue 2023. Rosa soloppgang og snø.
Foto: Hennie Engedal Lindøe

Fra 1. november til 20. desember kan du bo 3 netter til prisen av 2 på Haukeliseter fjellstue. Kom og nyt den avslappende atmosfæren!

Den siste tiden har vi opplevd en rekke forskjellige værfenomener. Fra kjølige morgenstunder med tåke og rimfrost, til knallblå himmel og strålende sol midt på dagen, før himmelen åpner seg med en blanding av snø, regn og sludd på kvelden.

Mellomsesongen kan være utfordrende når stien er dekket av snø, så det anbefales bare for erfarne turgåere. Når nedbøren kommer som snø og de røde T-ene forsvinner, men det er fortsatt ikke nok snø for å stå på ski. Generelt sett er det vått og glatt i terrenget.

Men senhøsten i fjellet er også utrolig vakker og tilbyr en helt unik ro og fantastiske naturopplevelser. Hold kaffekoppen tett og nyt frokosten mens himmelen farges rosa. Benytt sjansen til å ta en pause fra hverdagen og pust inn den friske fjelluften før julestria begynner. Ta korte turer i blåtimen og avslutt dagen med en avslappende stund i badstuen mens du ser solnedgangen over de snødekte fjelltoppene. Og når mørket senker seg, kan du få en fortryllende stjernehilmmel, kanskje til og med glimt av det magiske nordlyset på en klar natt.

Bo 3 netter og betal kun for 2

Priseksempler:

3 for 2- DNT medlem 3 for 2- Ikke medlem
Fjellrom- 1 person inkludert frokost 2692,- (du sparer 1346,-) 2992,- (du sparer 1496,-)
Fjellrom- 2 personer inkludert frokost 3262,- (du sparer 1631,-) 3862,- (du sparer 1931,-)
Selvstellsrom- pris per person 1010,- (du sparer 505,-) 1310,- (du sparer 655,-)
Stabbursrom- pris per person 520,- (du sparer 260,-) 820,- (du sparer 410,-)

Vi tilbyr en rekke retter i vår fjellmeny perfekt for en god lunsj.

For den som ønsker noe ekstra godt serveres treretters middag hver fredag og lørdag (580 kroner medlem/ 645 kroner ikke medlem)

I adventstiden står juletallerken på menyen med lokale råvarer. Juletallerken blir servert hver helg fra og med 1. desember.

Slik bestiller du:

Send e-post til info@haukeliseter.no. I e-posten skriver du:

• Dato for ankomst og avreise
  • Antall personer i reisefølget
  • Navn, telefonnummer og e-post til kontaktperson i reisefølget
  • Ønsket romstandard
  • Om du ønsker frokosrt, niste og/eller treretters middag

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem