Logo
Til DNT.no forside

Våre rom

Publisert: 06. september 2023
Artikkel

Fjellrom

Fjellrommene finnes som dobbeltrom i hovedbygningen, Nansenbygget (tillatt med hund) og Seterfløyen. I tillegg har vi familierom i 600-korridoren og Seterfløyen. 

Rommene er noe ulikt innredet avhengig av hvilken bygning de ligger i, men alle rommene har eget bad med dusj og toalett, i tillegg til oppredde senger. 

Frokost og utvask er alltid inkludert i prisen.

Selvstellsrom

Selvstellsrommene ligger i første etasje i Seterfløyen.

Rom med køyesenger, innlagt vask og minikjøkken. Tilgang til felles dusj og toalett i korridoren. Sengetøy eller lakenpose må medbringes eller leies. Rommet rengjøres av gjest før avreise.

Ved bestilling av overnatting på selvstellsrom leier du en seng. Det kan hende at du må dele rom med andre. Alle gjester i samme bestilling legges på samme rom så langt dette er mulig. 

Stabburet og Kuskeloftet

Stabburet og Kuskeloftet (tillatt med hund) er originale og historiske bygninger fra 1800-tallet.

Rom med køyesenger og mini-kjøkken med mulighet for matlaging. Tilgang til vann, felles dusj og toalett i nabobygget. Sengetøy eller lakenpose må medbringes eller leies. Rommet rengjøres av gjest før avreise.

Ved bestilling av overnatting på Stabburet eller Kuskeloftet leier du en seng. Det kan hende at du må dele rom med andre. Alle gjester i samme bestilling legges på samme rom så langt dette er mulig.

Sovesalen

Sovesalen er fint innredet med køyesenger og har plass til 26 personer. 

Det er eget toalett på sovesalen. Tilgang til dusj i nabobygget. Sengetøy eller lakenpose må medbringes eller leies. Sovesalen rengjøres av gjestene som har bodd der før avreise. 

 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem