Logo
Til DNT.no forside
Grønn Fredag 2022 - bilder av DNT ung

Grønn Onsdag Lørenskog 2024

Har du en delvis slitt fjellbukse? En litt for stor allværsjakke? Eller kanskje et par fjellsko du aldri bruker? DNT arrangerer igjen gjenbruksdagen Grønn onsdag! Denne gang i samarbeid med Triaden Storsenter i Lørenskog.

Publisert: 26. januar 2024
Skrevet av: Jon Christopher Knudsen
Artikkel

Enorme mengder sports- og friluftsklær kastes daglig, og vi ønsker å oppfordre til langtidsbruk av alle produkter som kjøpes. Grønn onsdag er en nasjonal byttedag der DNT legger til rette for et stort bruktmarked for klær og sko i alle fasonger. 

Konseptet fungerer som følger:

Vi setter opp en stor byttebutikk midt inne på Triaden. Du kan SELGE eller GI BORT klær og sko, både det du bruker ute og det du bruker inne. I år har vi fokus på klær, og tar derfor ikke i mot ski/skøyter og utstyr slik som tidligere.

Skal du SELGE klærene dine merker du produktet med pris og ditt telefonnummer, slik at kjøperen kan vippse deg penger. Du bestemmer prisen selv. Du kan velge om du ønsker å være der dagen det foregår om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt eller la klærene henge der uten at du er tilstede. 

OBS: Alt som ikke blir solgt MÅ HENTES INNEN KL 20:00 på selve arrangementsdagen - hvis ikke gis det bort til en bruktbutikk.

Arrangementet i Lørenskog finner sted:
TRIADEN - Torget
Dato: ONSDAG 10.04.24
Tid: 12-20
 

Det blir innlevering av klær og sko dagene før. Følg med på annonsering.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Fisketur med vennegjeng til Katnosdammen, Nordmarka.
Finn deg en hytte i Oslomarka