Logo
Til DNT.no forside
Bilder fra majestetiske Vesterålen under tredje uken av Monsen minutt for minutt. Den tredje etappen i nord gikk via Breitind og ned til Guvåghytta, Norges flotteste kysthytte.

Markaturer Bærum Turlag

Bærum Turlags turer passer i utgangspunktet for alle som er i form til å gjennomføre i vanlig turtempo. Det vil ved hver tur bli antydet hvor krevende turen er.

Publisert: 07. september 2023
DNTs tilbud

I denne kategorien finner du klassiske norske søndagsturer (selv om de også kan gå på andre ukedager og på kveldstid). Turene varer normalt fra 2-6 timer med rast ute - husk egen mat og drikke.

Turene setter vi til fine turmål, mange inkluderer topper med utsikt. Turmål kan også være kløfter og stryk som Asdøljuvet.

Det gir inspirasjon til å utforske steder man kanskje har hørt om, men ikke besøkt, og det er hyggelig og sosialt å være med i et følge. På alle turene er det to turledere. Oftest vil turledelsen stille med minst én person som kan fortelle om stedene vi besøker. 

For mer Generell Turinformasjon les her.

 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem