Logo
Til DNT.no forside

Vilkår for deltakelse på turer med DNT Lillehammer

Velkommen med på turer og aktiviteter! Turene er åpne for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer.

Felles vilkår for hele DNT-familien

Når det er forhåndspåmelding til turer og aktiviteter, må deltakeren krysse av for vilkår for påmelding på skjemaet i aktivitetskalenderen. Vilkårene er felles for medlemsforeningene i DNT. 

Påmelding

De fleste turene i regi av DNT Lillehammer har påmelding. Dette er viktig for planlegging av turen, samt å ha en oversikt over deltakerne i tilfelle uforutsette hendelser.

Påmeldingen på overnattingsturer er som regel bindende. Utgiftene refunderes hvis det er DNT som avlyser turen. 

Med færre enn fire påmeldte til helgeturer, kan turen bli avlyst.

Ansvar/risiko/Forsikring
Turdeltakere er med på turer og arrangement i regi av DNT Lillehammer på eget ansvar. De plikter på forhånd å vurdere om egen helse og eget utstyr er godt nok for deltakelse på turen. Vi forutsetter at deltakerne har egen forsikring/reiseforsikring. 

Betaling
Dagsturer er som regel gratis. Når vi bruker privatbiler, spleiser alle på bensinutgiftene. Vi benytter kr 3,50 pr. km som utgangspunkt for beregning av bensinspleis. Vi praktiser mest mulig samkjøring. 
På overnattingsturer er det et gebyr, med differensierte priser for medlemmer og ikke-medlemmer, i tillegg til faktiske utgifter. Dette er oppgitt i turbeskrivelsen. 

Utstyr 
På dagsturer og kveldsturer tar du med sekk, sitteunderlag, matpakke, drikke og skift. Til overnattingsturer trenger du selvsagt mer, avhengig av årstid og om det er overnatting i betjent eller selvbetjent hytte. Anbefalt standard pakkeliste finner du på:

Pakkeliste for sommerturen 

Pakkeliste for vinterturen 

Fjellvettreglene
to skiløpere sjekker kartet før tur i vinterfjellet.

Fjellvettreglene

Nyttig repetisjon av det vi bør tenke på når vi er på tur.

Les videre
Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Barnas Turlag Lillehammer trenger flere voksne
Krokbua
Barnas Turlag Lillehammer trenger flere voksne
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem