Logo
Til DNT.no forside
Fellestur Heidalsmuen

Dagsturer og overnattingsturer for folk flest — fellesturer

Turkomitéen i DNT Lillehammer har et variert program. Målgruppa vår er i hovedsak voksne som liker å gå på tur, og som gjerne vil gå sammen med andre. Vi synes det er hyggelig om ungdommer også vil være med.

Turlederne våre har god kunnskap om de områdene vi går i, og vi mener det er både interessant og trygt å være med oss på tur.

Turkomitéens medlemmer.

Se kalender for dags- og overnattingsturer i regi av turkomiteen i DNT Lillehammer

Bli med på turene våre!

Kalender fra turkomiteen, DNT Lillehammer
Kalender fra turkomiteen, DNT Lillehammer

Velkommen med på turer og aktiviteter!

Turene er åpne for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer.

Påmelding 

De fleste dags- og overnattingsturer i regi av DNT Lillehammer har påmelding. Dette er viktig for planlegging av turen, samt å ha en oversikt over deltakerne i tilfelle uforutsette hendelser.

Påmeldingen på overnattingsturer er som regel bindende. Utgiftene refunderes hvis det er DNT som avlyser turen. 

Med færre enn fire påmeldte til helgeturer, kan turen bli avlyst.

Ansvar/risiko/Forsikring

Turdeltakere er med på turer og arrangement i regi av DNT Lillehammer på eget ansvar. De plikter på forhånd å vurdere om egen helse og eget utstyr er godt nok for deltakelse på turen. Vi forutsetter at deltakerne har egen forsikring/reiseforsikring. 

Betaling

Dagsturer er som regel gratis. Når vi bruker privatbiler, spleiser alle på bensinutgiftene. Vi benytter kr 3,50 pr. km som utgangspunkt for beregning av bensinspleis. Vi praktiser mest mulig samkjøring. 
På overnattingsturer er det et gebyr, med differensierte priser for medlemmer og ikke-medlemmer, i tillegg til faktiske utgifter. Dette er oppgitt i turbeskrivelsen. 

Utstyr 

På dagsturer og kveldsturer tar du med sekk, sitteunderlag, matpakke, drikke og skift. Til overnattingsturer trenger du selvsagt mer, avhengig av årstid og om det er overnatting i betjent eller selvbetjent hytte. 

Vilkår

Pakkeliste sommer

Pakkeliste vinter

7-fjellsturen Lillehammer

7-fjellsturen er et arrangement med tre forskjellige alternativ med ulik lengde, nemlig tur over 7 fjell, tur over 5 fjell og tur over 3 fjell. Dato er lørdag 7. september 2024

Mer om Topp7-arrangementet med start fra Pellestova ved Lillehammer
Mer om Topp7-arrangementet med start fra Pellestova ved Lillehammer
Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Barnas Turlag Lillehammer trenger flere voksne
Krokbua
Barnas Turlag Lillehammer trenger flere voksne
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem