Om Bodø og Omegns Turistforening

Bodø og Omegns Turistforening (BOT) har rundt 3500 medlemmer i kommunene Bodø, Beiarn, Gildeskål, Meløy, Rødøy og Saltdal, og jobber for at flest mulig skal komme seg ut på tur!

Det gjør vi gjennom å drifte hytter som alle kan bruke, arrangere turer for alle aldersgrupper som alle kan være med på, og uttale oss på friluftslivets vegne i saker som berører turområdene i nedslagsfeltet vårt. Vi har lokaler sentralt i Bodø (det såkalte BOT-kontoret). Stikk gjerne innom for en turprat

 

Ansatte i BOT

Bodø og Omegns Turistforening har tre ansatte. Kari er ofte den første du møter når du kommer innom kontoret i Sjøgata 27, og hun kan svare deg på det meste du lurer på angående kart, bøker, betaling og turforslag. Viktoria organiserer aktiviteter for Barnas Turlag, DNT ung, Fjellsport og Seniorgruppa, i tillegg til markedsføring. Berit har blant annet ansvar for økonomien og er sekretær for styret. Er det noe du lurer på, ikke nøl med å stikke innom oss!  
 
Berit Irgens
Daglig leder
berit.irgens@dnt.no
 
Kari H. Ofstad
Organisasjonssekretær
kari.ofstad@dnt.no
 
Viktoria Skipnes 
Ungdoms- og aktivitetskoordinator
viktoria.skipnes@dnt.no

Styret i BOT

Rolf Kåre Jensen
Styreleder
rolfkarejensen@gmail.com
415 09 430

Åge Magnussen
Distriktsrepresentant
agemagnus@hotmail.com
907 96 782

Inger-Johanne Jarnæs 
Nestleder
inger.jarnaes@gmail.com
413 05 337

Silje Normann
snormann@gmail.com
461 99 835

Ketil Dalhaug
ketil.dal@gmail.com
928 57 507

Arild M. Olsen
olsen.arildm@gmail.com
468 38 447

Kjellaug Ellingsen
k-jellin@hotmail.com
992 51 649

Lokale medlemsfordeler

Gjennom medlemskap bidrar du til vedlikehold av hytte- og rutenettet, et bredt fellesturprogram og vårt arbeid for at friluftslivets interesser skal bli ivaretatt i samfunnet. I tillegg har du noen spesielle medlemsfordeler som BOT-medlem:

 • Medlemsrabatt på kart og en rekke turbøker samt butikkvarer som selges på BOT-kontoret
 • Gratis deltagelse på BOTs dagsturer
 • Sport 1 og Skandinavisk Høyfjellsutstyr - 15% medlemsrabatt på alt unntatt tilbudsvarer og elektronikk, el-sykler, ammunisjon og andre varer til nasjonal markedspris. Rabatten gjelder både på begge butikkene i Bodø og hos Saltdal sportssenter
 • Nyhetsbrevet "Til Fjells"  sendes 3-4 ganger i året til de som har oppgitt epost i DNTs medlemsregister og huket av for å motta informasjon om DNT
 • Hvis du er medlem i Barnas Turlag, får du tilsendt turprogrammet "Turungen" to ganger i året
 • Som seniormedlem får du tilsendt turprogrammet med seniorturer to ganger i året

Slik kan du støtte oss økonomisk

Vi er takknemlig for små og store pengegaver, som bidrar til at vi kan gjøre en bedre jobb med aktiviteter, hytter, ruter og samfunnsoppgaver. Det er i hovedsak to måter å bidra på:

 • Spiller du Lotto, Tipping eller Joker? Da kan du støtte oss med Grasrotandelen
  Du kan bestemme at 7 % av innsatsen din skal gå til Bodø og Omegns Turistforening (det belaster verken innsatsen eller premien) ved å knytte vårt organisasjonsnummer til ditt spillerkort. Nummeret er 970918213.
  Her kan du se hvor mye vi har mottatt fra Grasrotandelen.
 • Gi en gave til BOTs jubileumsfond
  Ved foreningens 150-årsjubileum i 2040 vil fondskapitalen bli benyttet til jubileumshytte eller annen investering i tråd med fondets formål. Gave sendes til konto 4609 09 02881 (NB! Dette kontonummeret kan ikke benyttes til betaling for hytteopphold). Det gis skattemessig fradrag for gavebeløp mellom 500 og 30 000 kroner (2017), forutsatt at giver oppgir navn, adresse og fødselsnummer og gaven er inne på fondets konto senest 22. desember.

 

En gjeng med barn som padler kano
En gjeng som koser seg i kano på sommerleir ved Gjælentunet. Foto: Rune Dyping

 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig i Bodø og Omegns Tf
Bli frivillig i Bodø og Omegns Tf
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem