Til DNT Signatur – Norges ypperste langturer
Vettisfossen
Fottur

OMVEIEN

OMVEIEN er et 221 km langt eventyr som tar deg fra Lillehammer i Øst til Sognefjorden i vest. Underveis skal du inn i noe av det mest spektakulære fjell-landskapet vi har i Norge. Fra skog og snilt fjellterreng, videre over høye topper og ned dalfører til Norges mest kjente foss; Vettisfossen.

Turbeskrivelse

Det er ikke alltid man ønsker å komme seg raskest mulig fra A til B - på fjellet velger man gjerne den fineste stien for å se de fineste utsiktene og de fineste dalene. OMVEIEN er laget for å ta deg fra øst til vest via det mest spektakulære fjell-Norge har å by på - og vi oppfordrer til å ta enda flere omveier på turen over fjellet.

Se ruta her
Se ruta her
Tur over Besseggen og langs Gjende

Eventyrlige omveier

Eventyrlige omveier på OMVEIEN! Ta deg tid til å virkelig nyte det fineste vi har, se våre forslag.

Les videre

Henning viser vei

Tradisjonen tro sender vi ut daglig leder i DNT Oslo og Omegn, Henning Hoff Wikborg, som førstemann på vår nye langrute OMVEIEN. Sjekk Hennings tips til planlegging og pakking av sekk, og følg turen hans fra dag til dag - kanskje blir du inspirert til å gå turen selv også?

Les videre

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
Turvett
Gaute Dalastøyl Jensen viser fram toppturutstyr. På trykk i UT nr 2, 2014.
Turvett