Hva koster det å bo på hyttene?

Et opphold på ei turistforeningshytte koster alt fra 100–200 kroner for overnatting på ubetjent hytte, til rundt 700 kroner for full pensjon på betjente hytter (medlemspris). Et opphold på en betjent hytte blir rimeligere hvis du overnatter på større rom eller sovesal.

Sjekk prislisten for DNT Oslo og Omegns hytter i de største fjellområdene i Sør-Norge. Vær oppmerksom på at turistforeningshytter andre steder i landet kan ha andre priser. Priser for de enkelte hyttene kan du finne på UT.no.

Som medlem i DNT får du rabatt på overnatting på alle DNT-hyttene. Medlemmer i DNT ung får halv pris på overnatting, mens medlemmer i Barnas Turlag overnatter gratis på de fleste selvbetjente og ubetjente hyttene, og får ekstra rabatt på betjente hytter.

På betjente hytter kan du få tilbud om Fast opphold-spesialpris hvis du vil bo fast i noen dager. Prisen dekker overnatting og mat, samt sengetøy og eget rom. Dermed kan du gå dagsturer med lett sekk og slippe å lure på hvor du skal sove.