Til Svukuriset
Hus

Svukuriset Turisthytte

Svukuriset er en betjent DNT hytte i Femundsmarka. Det er en trivelig hytte med 45 sengeplasser. Hytta er et flott utgangspunkt for turer i Femundsmarka.

Velkommen til et hyggelig opphold på Svukuriset

Hytta passer perfekt som base for turer i Femundsmarka. For store og små turfolk. Svukuriset er en kjempekoselig hytte for barn, vi har masse leker både til ute- og innebruk. Vi har en kjempefin natursti som er akkurat passe lang og like fin å gå til fots som på ski.

Opplegg for grupper på Svukuriset

Svukuriset er en liten sjarmerende hytte med god atmosfære og flotte turmuligheter for alle.

Grupper - Lag - Foreninger - Bursdager - Seminarer - Brylluper

Vi tar i mot grupper mot bestilling og vi er behjelpelig med å finne et fint opplegg som passer for akkurat din gruppe.

Skoleklasser

Svukuriset tar gjerne i mot skoleklasser. For besøk med skoleklasse må det bestilles plass på hytta ved å kontakte hyttas bestyrer.

På hytta finnes det naturfaglige bøker, barne- og ungdomsbøker og spill. Det finnes også noe enkelt utstyr for uteaktiviteter som baller, bocca og kubb. I tillegg er det en permanent natursti ved hytta, lavvo, fiskestenger og sykler. Et stort turkart som viser turmuligheter ved hytta.

Før turstart er det viktig at det gjøres et godt forarbeid med turplanlegging i samarbeid med elevene.

Hyttas bestyrer er godt kjent rundt hytta og kan gi god informasjon om turmuligheter, aktuelle aktivitetssteder og annen praktisk informasjon.

Ta kontakt med oss for gruppebestilling.

 

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem