Logo
Til DNT.no forside
Til Sota Sæter
Fjelltopp i solnedgang
Fjell

Tverrådalskyrkja i Breheimen

Tverrådalskyrkja (2088 m.o.h) kalles for "dronninga" av Breheimen. Utsikten en klar dag fra Tverrådalskyrkja tar pusten fra deg. Fra toppen ser du Tafjordfjella i nord, den store lange Jostedalsbreen og Hurrungane og Jotunheimen med de mange alpine topper i sør. Fjell er et umerket turmål sommer som vinter. På Sota Sæter tilbyr guidede turer til toppen, enten du vil gå til fots eller på ski.

Tverrådalskyrkja fra A til Å
To personer som står på en fjelltopp Inspirasjon
Publisert: 23. mai 2024

Tverrådalskyrkja fra A til Å

Lysten på å besøke den høyeste «Fjellkyrkja» i landet? Tverrådalskyrkja er en majestetisk 2000-meterstopp i Breheimen nasjonalpark, og blir kalt "dronninga av Breheimen". Toppen er den høyeste i Breheimen og er tilgjengelig som dagstur fra Sota Sæter.

Topptur til fots til Tverrådalskyrkja (2088 moh)

Sommerturen til Tverrådalskyrkja er en stor fjellopplevelse og byr på en skikkelig klassisk langtur med en spektakulær avslutning. Turen er en krevende, men alle fjellvante vil kunne gjennomføre turen.

Les mer og se kart
Les mer og se kart

Topptur på ski til Tverrådalskyrkja (2088 moh)

Tverrådalskyrkja er en majestetisk og luftig topp med fantastisk utsikt og lang nedkjøring. Fra toppen, som er den høyeste i Breheimen, har du utsikt mot Tafjordfjella, Jostedalsbreen, Hurrungane og Galdhøpiggmassivet.

Les mer og se kart
Les mer og se kart

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem