Til DNT.no forside

Høstferie på Finsehytta

Når bladene skifter farge og luften blir skarpere, er det på tide å oppleve høstens magi på Finsehytta. Omringet av fjell, bre og speilblanke vann, er Finse det perfekte sted for en uforglemmelig høstferie.

Publisert: 20. juni 2024
Inspirasjon

På Finse finnes det aktiviteter for alle, uansett alder og interesse. Sykle Rallarvegen langs brusende bekker og gjennom gyldne høsttrær, ta med fiskestangen til et idyllisk fjellvann, nyt en rolig spasertur i vakre omgivelser, eller utfordre deg selv med en krevende topptur. Her er mulighetene mange og varierte, og alle kan finne noe som passer deres eventyrlyst.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem