Til Aurlandsdalen Turisthytte
Finse - Aurlandsdalen
Fottur

Turtips | Aurlandsdalen Turisthytte

Med hytta som utgangspunkt kan du gå en rekke fine dagsturer i området - alt fra enkle, barnevennlige turer til krevende toppturer. Den mest kjente turen i området er kanskje den klassiske ruta ned Aurlandsdalen fra Finse, men området har mange andre spennende turer å by på. I tillegg er hytta både et naturlig startsted og overnattingssted på en rundtur gjennom området. Her er noen av våre anbefalte turer. Du finner flere turforslag på ut.no, på disse søkene: Aurlandsdalen og Østerbø.

Dagsturer fra Aurlandsdalen Turisthytte
Aurlandsdalen 2014 Artikkel
Publisert: 18. september 2023

Dagsturer fra Aurlandsdalen Turisthytte

Med hytta som utgangspunkt kan du gå en rekke fine dagsturer i området - alt fra enkle, barnevennlige turer til krevende toppturer.

Nyttige linker

Planlegger du fjelltur? Vi har funnet frem flere nyttige turlinker

Opplev Medvind - Fjellveien til Aurlandsdalen

Har du lyst til å gå en av DNTs konseptruter? Da er Medvind turen å gå. Ruta er lett tilgjengelig og gjennomførbar for de aller fleste. Fjellveien til Aurlandsdalen har naturopplevelser med store kontraster, fra goldt steinlandskap til frodige dype daler, fra mektige fjell til buldrene fossestryk.

Les mer om MEDVIND
Les mer om MEDVIND

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem