Logo
Til DNT.no forside
Gjendesheim

Velkommen til Gjendesheim

Gjendesheim ligger nydelig til ved en av de viktigste innfallsportene til Jotunheimen. Vi har åpent i sommer fra fredag 7.juni til 6.oktober. Hos oss bor du midt i smørøyet for flere av Jotunheimens klassiske turer og i løpet av sommeren er det flere kurs og spennende arrangement hos oss. Velkommen til oss, velkommen til fjells!

Webkamera

Lurer du på hvordan det ser ut hos oss nå? I vårt webkamera får du siste bilder fra forholdene rundt hytta og over besseggen.

Se webkamera
Se webkamera

Turtips sommer

Gjendesheim er et eldorado for toppturer på sommer og høst. I kort avstand finner du flere vakre turer i ulik vanskelighetsgrad. Spør oss gjerne om tips!

Fjellturer sommer
Fjellturer sommer

150 km med oppkjørte skiløyper

Ønsker du å tilbringe dagene på langrennski? Like utenfor døra på Gjendesheim finner du et eldorado av langrennsløyper, hele 150 km med oppkjørte løyper, som prepareres daglig fra 17. februar til over påskeferien.

Les mer om langrennsløypene
Les mer om langrennsløypene

Toppturer på ski fra Gjendesheim

Gjendesheim er et eldorado for toppturer året rundt, omkranset av flere titalls snøsikre stortopper over 2000 meter. Vi gjør som Ibsen, og velger oss april som vår absolutte favorittmåned for toppturer på rando og fjellski.

Se våre turtips
Se våre turtips

Tips til fotturer i nærheten av Gjendesheim