Turbutikken i Trondheim

Vi har et bredt utvalg av turbøker og er landsdekkende på turkart. Du får kjøpt turutstyr og bekledning for både sommer og vinterbruk. Turbutikken fører kvalitetsprodukter med lang levetid, Trondhjems Turistforening er opptatt av miljø og bærekraft. Vi velger i størst mulig grad leverandører som fører produkter vi og miljøet kan gå god for.

Publisert: 25. august 2023
DNTs tilbud

Åpningstider Tursenteret i Trondheim

Tursenterets åpningstider er mandag - fredag kl. 11:00 - 16:00.

Spesielle åpningstider for Tursenteret finner du her.

Besøksadresse

Sandgata 30, Trondheim

Medlemsrabatt

​​​​​​​Er du medlem av DNT får du rabatt* på alle varer hele året, i tillegg får du ekstra gode tilbud på egne medlemsdager.

* Medlemspris betyr 15 prosent rabatt på veiledende pris. 

Turbutikken / Tursenteret i Trondheim

Bekledning

Vi fører et variert utvalg av bekledning. Stort utvalg av ullundertøy fra ulike leverandører og materialer som tåler mye vær og vind. Turbutikken har også et spennende bruktstativ med pent brukt turbekledning for kjøp/salg.

Exped liggeunderlag

Turutstyr

Vi har alt du trenger av utstyr for å få en fin og trygg tur. Vi har et variert utvalg av sekker i ulike størrelser, primus, gass, kjeler og hengekøyer.

Turbutikken / Tursenteret i Trondheim

Kart over hele Norge

Vi har kart over hele Norge i Norge-serien 1:50.000 og turkart over alle kjente fjellturområder i Norge og kart over svensk del av Sylan.

Turbok

Turbøker

Trondhjems Turistforening har gitt ut en rekke turbøker om Midt-Norge. Bøkene får du kjøpt i bokhandelen, hos Axel Bruun Sport, på Rønningen gård eller i Turbutikken i Sandgata 30 i Trondheim. Ypperlig gave og inspirerende lesestoff for alle som liker å gå på tur.

Se en oversikt over turbøkene her. 

Bruktstativ, “Brukt, men godt nok”

Turbutikken har også eget bruktstativ. Her kan medlemmer selge sine egne turklær som de ikke bruker mer - kjøper kan betale med Vipps.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
Utstyrsutleie på Tursenteret
Packrafttur på Lianvatnet.
Utstyrsutleie på Tursenteret
ReTuren reparerer dine turklær
Den røde tråden i ReTuren Syverksted
ReTuren reparerer dine turklær