Åpningstider på Trondhjems Turistforening sine hytter

De aller fleste av TTs hytter er åpen for bruk året rundt. Noen av hyttene er betjent deler av året, og ubetjent eller selvbetjent andre deler av året. Enkelte hytter i sårbare områder stenges også for bestilling i kalvingstiden for tamreinen. I tillegg har vi dagshytta Rønnningen Gård, med ulike åpningstider på selvering.

Publisert: 20. juni 2023
Om DNT
Bildet viser en stor, svart hytte med gresstak omkranset i trær.
Nedalshytta i Sylan. Foto: Janne Horgen Tegnander

Åpningstider betjente hytter 2024

Nedenfor finner du åpningstider for de betjente hyttene i 2024. Du velger selv om du vil forhåndsbestille plass eller kommer på drop-in. Er dere en gruppe anbefaler vi å bestille plass eller varsle hytta at dere kommer. Det bidrar til at vi kan planlegge oppholdet ditt bedre.

Bestill opphold på hyttene her!

Vinterferien

I vinterferien 2024 er Gjevilvasshytta betjent fra 16. februar til 25. februar.

Påske

I påsken 2024 er hyttene er betjente fra 22. mars til 1. april. Dette gjelder hyttene Schulzhytta, Storerikvollen, Nedalshytta, Gjevilvasshytta, Trollheimshytta og Jøldalshytta.

Sommer

Sommeren 2024 er hyttene Storerikvollen, Nedalshytta, Gjevilvasshytta, og Jøldalshytta betjente fra 21. juni til 15. september. Schulzhytta og Trollheimshytta er betjente fra 28. juni til 15. september.

 

Åpningstider selvbetjente hytter

TTs selvbetjente hytter er åpen hele året, med unntak av Ramsjøhytta som holdes stengt for bestilling i kalvingstiden til tamreinen. Les mer om Ramsjøhytta her.

Utenfor betjent sesong, er også hyttene Trollheimshytta, Jøldalshytta, Nedalshytta, Storerikvollen og Schulzhytta selvbetjent. Legg merke til at de fleste betjente hyttene har et eget selvbetjeningsbygg som benyttes utenfor betjent sesong.

TTs selvbetjente hytter

Vis alle hytter

Åpningstider ubetjente hytter

TTs ubetjente hytter er åpen hele året, med unntak av Harravolden som holdes stengt for bestilling i kalvingstiden til tamreinen. Les mer om Harravolden her.

Utenfor betjent sesong, er også Gjevilvasshytta ubetjent. Legg merke til at Gjevilvasshytta har en egen sikringshytte som benyttes ubetjent utenfor betjent sesong.

Rønningen gård

Rønningen gård i Bymarka  er en dagshytte med servering. Oppdaterte åpningstider på servering på Rønningen finner du på ut.no. 

Området rundt Rønningen, med gapahuker, lavvo, Turboskogen og liggende, er alltid åpent for alle.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
Overnattingspriser på våre hytter
Orkelsjøhytta septmeber 2023.
Overnattingspriser på våre hytter
Informasjon om TT-hyttene
Tur til Kjølihytta sommer 2023.
Informasjon om TT-hyttene