Til Aktiviteter
En gruppe mennesker på tur langs en bred sti i skogen, det er vinter og snø på bakken.
Fottur

Veteranan i Trondhjems Turistforening

Frisk luft, vakker natur, hyggelig selskap og flotte turer til godt voksne hver uke. Veteranan (VeTT) er en gruppe som arrangerer turer for godt voksne medlemmer i Trondhjems Turistforening. Trivsel, sosialt samvær, fysisk aktivitet og naturopplevelser ispedd kultur og humor er kjennermerket for turene våre.

Om Veteranan i Trondhjems Turistforening
Veteranan på tur ved Lian i Bymarka. Om DNT
Publisert: 31. juli 2023

Om Veteranan i Trondhjems Turistforening

Veteranan (VeTT) er en gruppe i Trondhjems Turistforening som arrangerer turer for voksne TT-medlemmer. Her møtes likesinnede for å gå tur sammen og for å dele de gledene naturen byr på. Trivsel og sosialt samvær kombinert med fysisk aktivitet og med naturopplevelser ispedd kultur og humor, er kjennemerket for turene våre. Veteranan ønsker kontakt med alle som kan tenke seg å slå følge.

Veteranan på Facebook

Vi har ei egen facebookgruppe for våre medlemmer hvor vi viser bilder og stoff fra turene våre og ellers saker som vedrører Veteranan i Trondhjems Turistforening. Der kan det også finnes informasjon om kommende hendelser og endringer på aktivitetene våre. Ønsker du å bli med i gruppa vår: Søk opp "Veteranan i TT" på facebook og be om medlemsskap.

Veteranans facebookgruppe
Veteranans facebookgruppe

Veteranans datamann

– Det føles tilfredsstillende at kunnskapen og engasjementet mitt kommer til nytte, sier Magne Krosby. Sammen med andre i Veteranans styre og komiteer har han gjennom en årrekke lagt ned en imponerende arbeidsinnsats for bidra til å gi godt voksne TT-medlemmer et trygt og variert turtilbud.

Les videre

Huskeliste for Koordinatorer på VeTT-turer

Sikkerhet er viktig for at Veteranan skal kunne gjennomføre trygge turer. Vi har derfor utarbeidet en huskeliste for koordinatorer, samt et risikovurderingsskjema som brukes før hver tur. Risikovurderingsskjema finner du i Sandgata 30, og her kan du bla i huskelisten for koordinatorer.

Se huskelisten her
Se huskelisten her

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
RETT UT - Organiserte nærturer
Storfossen i Malvik, Trøndelag.
RETT UT - Organiserte nærturer
Generelle vilkår for deltakelse
Topp 7 i Bymarka utenfor Trondheim.
Generelle vilkår for deltakelse