Logo
Til DNT.no forside
Syv glade mennesker i blå jakker smiler på toppen av et fjell

Vil du bli vår friluftspartner?

Vi bor i et eksepsjonelt vakkert, rått og ragget land. Vi vil at alle i Rogaland skal få oppleve magien som venter på toppen av et fjell, rundt bålet en skarp høstkveld og på våre sjarmerende hytter på fjellet og langs kysten. Som friluftspartner blir din bedrift en del av eventyret. Nå kan du bli med oss på laget!

Publisert: 21. juni 2023
Om DNT

Gjennom over 150 år har Turistforeningen skapt unike opplevelser og minner som varer. 

Stavanger Turistforening har over 27 000 medlemmer, 45 hytter og arrangerer over 1000 aktiviteter i året. Vi er den største aktøren innen friluftsliv i distriktet, og DNT er blant de organisasjonene i landet med aller best omdømme. Nå søker vi en partner som kan være med oss videre på friluftsreisen. 

Vi står på for et allsidig, inkluderende og miljøvennlig friluftsliv, hvor vi arrangerer turer og kurs, vedlikeholder stier og drifter hytteanlegg. Stavanger Turistforening er en organiasjon med bred, lokal oppslutning. 

Våre friluftspartnere er viktige for oss og helt avgjørende for at vi skal kunne fortsette å skape unike opplevelser i regionen. Som friluftspartner blir din bedrift tilknyttet en av Norges sterkeste merkevarer. Dere får god synlighet, delta på spennende prosjekter, rabatter på en rekke produkter og tjenester, samt tilbud om fantastiske teambuilding-aktiviteter og mye, mye mer. 

Våre eksisterende friluftspartnere er Lyse, Stavanger Aftenblad, Total, Bate, Toyota Sørvest, Selvåg Hage og Platou. Nå leter vi etter én eller to til som vil være med på laget. 

Vi søker den riktige samarbeidspartneren for et langvarig, godt samarbeid. 

Ta kontakt med Maren Jacobsen for en prat: maren.evensmo.jacobsen@dnt.no

 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bilder fra 7-nutsturen 2022, fra Dale til Gramstad over sju topper. Frivillig, dugnad, drikkestasjon på Gramstad.
Bli frivillig
Bli medlem
Stranddalen turisthytte sommeren 2022.
Bli medlem