Logo
Til DNT.no forside

Onsdagsgruppa gikk Jessnesrunden 13.09.23

Utgangspunkt for dagens onsdagstur var Vikerstranda med Jessnesrunden som mål på 5,6 km.

Publisert: 05. oktober 2023
Skrevet av: Karin Opsal Jevne
Inspirasjon

I alt 28 glade turgåere møtte opp og ble fordelt på tre grupper utfra egne valg og forutsetninger for gjennomføring. I et praktfullt høstvær med sol fra klar himmel, litt vind, ledet Hans Martin og Laila den største gruppa på 18, gjennom stier som varierte fra skogsterreng til åkerkanter og åkrer med korn som ventet på å bli høstet.                                                                                                  

Øverst i jordet et vakkert skue med Furnes kirke i øyesyn og gårder med kornåkre rundt. Hans Martin tok tid til ei pause med orientering om de forskjellige stedene og med supplering av Nora som kjent kvinne. Det beriker turene!                                                    

I le av vinden ble nistepakka m.m. fortært i åkerkanten, og med sola som varmet opp et flott skue utover vakre Furnesbygda.     Tilbake til bilene reiste alle, bortsett fra Eva og meg. Vi fikk øye på et bord og to stoler ved Mjøskanten og "landet" der.  Opp med kaffen og bollen og dermed fikk vi en herlig avslutning på turen etter at alle de andre hadde forlatt Vikerstranda.                                  

Vi takker for en usedvanlig flott høstdagstur!

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem