Logo
Til DNT.no forside
Tilbake til Aktuelt

Ibsen på Målia!

Møt Ibsen i friluft! Vi får besøk av skuespiller Jeanne Bøe på Målia 25. august kl. 14.00 med en ellevill ute-forestilling basert på Peer Gynt.

Publisert: 18. juni 2024
Nyheter
Foto: www.jeanneboe.no

Skuespiller Jeanne Bøe har i samarbeid med Den Norske Turistforening et av de mest unike kulturelle Ibsen-samarbeid i Norge. Ibsens tekster blir fremført og spilt i fjellet, ved fjorden, ved hytta, rundt bålet, i kajakk og på vandreturen. Søndag 25. august kommer hun til Målia og spiller Ibsen i vårt natur­lige amfi mellom serveringshytta og Stouslandhytta. Møt opp i god tid, ta med sitteplate og finn deg en plass på setervollen. Gratis uteteater-forestilling!

Uteamfi på Målia

Henrik Ibsen hadde en unik evne til å skildre den vakre, norske naturen. Han var også den første som brukte ordet friluftsliv skiftlig i diktet "På viddene". Han ble født i lille Skien, men spilles på alle hovedscener rundt omkring i verden den dag i dag. Nå kan du oppleve hans magiske verden på tur.

Jeanne er ansatt som skuespiller i Skuda/Alliansen i Oslo. Hun driver også Ibsen-kompaniet, Ibsen Skiens ITC. Hun er bosatt i Siljan, Telemark, turnerer rundt i verden med Ibsen – og elsker fjell og vidde. Til nå har hun vært på turné i fjellet siden 2019, og gleder seg veldig til å se dere alle nydelige turfolk. Les mer om Jeanne her: www.jeanneboe.no 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem