Til DNT Finnskogen og Omegn
Fottur

Våre hytter på Finnskogen

Hyttene på Finnskogen har et fantastisk utgangspunkt for friluftsaktiviterer, fotturer i merkede løyper, sykling, kano og padling og mye mer. DNT Finnskogen og Omegn leier og driver flere hytter. Alle hyttene har en ubetjent DNT- standard, så du må ha med mat (drikke) og lakenpose/sovepose. For mer informasjon om de enkelte hyttene, se hytteoversikten under.

Overnatting på hyttene kan forhåndbestilles på nett. Lenke til booking finner du i presentasjonene av hyttene. Da bestiller du seng, og ikke hele hytten. Unntaket er Abborhøgda her bestiller du hele hytten. Vi har også to enkle koier som står åpen og som ikke kan forhåndsbestilles. Dette gjelder for  Brutjernskoia og Løløvknuten. Det er fortsatt mulig å overnatte uten å forhåndbestille.

Hyttene kan også besøkes på vinterstid, men husk at ikke alle hyttene har brøytet vei helt fram. Beskrivelse av hvor tilgjengelig hyttene på vinterstid finner du i presentasjonen av den enkelte hytte.

 

Hytter Eidskog, Kongsvinger og Grue

Vis alle hytter

Hytter i Åsnes og Elverum

Vis alle hytter

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem