Logo
Til DNT.no forside

Nyttig info til deg som er frivillig i Notodden og Hjartdal Turlag

Notodden og Hjartal Turlag har svært høy dugnadsaktivitet og våre 120+ frivillige legger ned flere årsverk ulønnet arbeid i kommunene Notodden og Hjartdal. I 2022 ble det faktisk innrapportert hele 11.450 dugnadstimer, noe som bekrefter den svært høye aktiviteten i foreningen.

Publisert: 24. oktober 2023
Om DNT

Har du vært på dugnad og trenger kjøregodtgjørelse?

Alle frivillige i NHT kan be om kjøregodtgjørelse ifm. frivilligarbeid dersom bruk av privat bil var nødvendig for å utføre oppgaven. Last ned skjemaet, fyll ut, skann inn eller ta et tydelig bilde av utfylt skjema og send til marit.syftestad@dnt.no

Last ned skjema her
Last ned skjema her

Har du lagt ut for noe på dugnad?

Vi har fakturaavtale hos mange butikker, men om du allikevel har hatt et utlegg i forbindelse med dine frivillige oppgaver i NHT kan du laste ned skjemaet, fylle ut, skanne inn eller ta et tydelig bilde av utfylt skjema og sende til marit.syftestad@dnt.no

Last ned skjema her
Last ned skjema her

Sjekkliste for hyttetilsyn på Himingsjå

Er du hyttetilsyn på Himingsjå? Her kan du til enhver tid laste ned nyeste utgave av sjekklista for tilsynsvakter som PDF-fil som du alltid skal bruke i forbindelse med at du har tilsyn på Himingsjå. Denne kan du skrive ut selv eller på Tursenteret. Husk å legge ferdig utfylt sjekkliste i tilsynspermen på Tursenteret. I samme perm finnes det også ferdig utskrevne, blanke sjekklister du kan hente før du skal ha tilsyn.

Last ned skjema her
Last ned skjema her

Risikovurdering

Alle turer og aktiviteter i regi av DNT Telemark og våre turlag skal risikovurderes. Vi bruker digital risikovurdering for turene våre. Dersom du skal være turleder for en tur, og ikke har motatt lenke til DNT Trygg kan du kontakte oss på telemark@dnt.no. 

For risikovurderinger av dugnader kan du bruke skjema under. 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Bli medlem